2777
2789
عنوان

حذف شدن خود ب خود پوشه ی عکسام

87 بازدید | 11 پست

بچه ها یه مدته هی خود ب خود پوشه ی عکسام حذف میشه چندروزم پیشم هرچی عکس بااسنپ چت گرفته بودم حذف شد چیکارکنم برگردونم همه ی عکسام رفته😭😭😭

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که امشب دوتا پیام از گوشیم فرستاده شد برا شوهرم خودبخود من تو گوگل بودم دیدم میگه چرا عدد می‌فرستی برام 😐😐😐

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
یا ویروس داره یا حافظت پره

ن حافظم پرنیست کلی فضا دارم ،حافظه پرباشه مگه خود ب خود پوشه هاحذف میشن 

یا ویروس داره یا حافظت پره

حافظه زیاد دارم ولی ویروس رونمیدونم ،ازکجا بفهمم گوشی ویروس داره

و منی که امشب دوتا پیام از گوشیم فرستاده شد برا شوهرم خودبخود من تو گوگل بودم دیدم میگه چرا عدد می‌ف ...

عهه ظهر شوهرم کلاس آنلاین راهنمایی رانندگی بود من سرگرم غذا بودم پسرمم کارتون میدید یدفه گفت بابا وسط کلاسم چرا گوشیو میدی دست بچه ب من زنگ بزنه😑گفتم گوشی رومیزه گفت والا الان زنگ زدید ب من😑😑😑😐یعنی چی

عهه ظهر شوهرم کلاس آنلاین راهنمایی رانندگی بود من سرگرم غذا بودم پسرمم کارتون میدید یدفه گفت بابا وس ...

فکر کنم هک شدیم 😅😅😅 

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲