2777
2789

سلام

این پسرم موقع تولد وزنش ۳/۴۰۰ بود با قد ۴۹

امروز دو ماهش شد وزنش ۴/۹۵۰ قدشم ۵۸ 

گفتن وزنش کم رفته بالا و هر کس میبینتش میگه صورتش کوچولو شده

کم شیر میخوره سینه خودم‌ در حد ۳ دقیقه 

شیر خشک هم نهایت روزی دوبار اونم کم میخوره ۶۰ سی سی رو نمیخوره ۴۰  ۵۰ سی سی میخوره همون دوبارم

چی کار کنم خیلی ناراحتم نمیخواستم مثل اون پسرم ریز و بداشنها بشه که اینم شد😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت یا همسرت ظریف نیستید؟پسراولتون چندکیلوس؟تقریبا همسن پسرمنه میخوام بدونم منظورتون از ریز بودن چیه

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزیزم ریزی و درشتی نوزاد پسر به هیکل مادرشم ربط داره خودت درشت و قدبلندی یا کوچیک و ظریف

من خودم درشتم،شوهرم درشت،دخترم درشت...پسرم چهارسالشه ۱۵کیلو با قد ۱۰۰😐درشت میشه بعدا؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
شيركمكيشو عوض كن حتما  با دكتر تغذيه نوزاد مشورت كن  شير خودتم تقويت كن  شيرافزا و ...

آپتامیل میدادم الان sma ایرانی گرفتم اونا که میگن نده اما باز شیشه رو بهتر میخوره میتونم شیر خشکپ الان قطع کنم؟

خودمم روزی یکی لاکتاول میخورم

خودت یا همسرت ظریف نیستید؟پسراولتون چندکیلوس؟تقریبا همسن پسرمنه میخوام بدونم منظورتون از ریز بودن چی ...

خودم ۶۰ کیلو هستم همسرم ۸۳ کیلو

پسر اولمم ۴ سال و ۳ ماهشه ۱۴/۷۰۰ بود با قد ۱۰۲

نگا پسر منم سینمونمیگیره شیشههم نمیگیرهاعصابموداغون کرده 

منم با قاشق بش میدم حالا شیر خودمو میدوشم یا شیرخشک میارم 

حتما حتمااین کارو بکن بعد ازاینکه خودت بهش دادی نیم ساعت بعد یا چهل دقیقه بعد  ۳۰ سی سی با قاشق بش بده 

یکی درمیون دارم با قاشق بش میدم تا دیدی نمیخوره سریع به یه روش دیگه بش بده 

پسر من ۴ماهشه

کوچیک و ظریف😭

ببین گلم نوزاد ریزه میزه باشه سالم باشه که هیچ ایرادی نداره. مگه حتماً باید بچه اندازه ی شاسخین شه 

برای کم اشتهاییش با مشورت دکتر بهش زینک بده. اشتهای بچه باز میشه زیاد میخوره

ترکیب انگور با گوجه فرنگی