2777
2789
سلام دوستان من مرداد امسال عروسی کردم و از قضا خواهر کوچیکترم هم یک ماه بعد از عروسی ما خواستگار اومد و بله برون کردن و الآن نامزدن من همیشه توی دوران مجردی با خواهرم مشکل و کل کل داشتم مثل خیلی خواهرا یا برادرا.. خواهرم بعد از خواستگاری من خیلی سعی میکرد جواب رد بدم و معتقد بود توو زندگی همه چی پوله و وقتی خواستگار پولدار داری اینو بیخیال شو و عشق نون و آب نمیشه واست و .... (در صورتیکه ایشون هم خونه و هم ماشین داشتن و یه شغل ثابت اما نه با درآمد بالا) تا اینکه الان نوبت خودش که شد به کسی که نه خونه داره و نه ماشین نه سربازی رفته و نه یه شغل پر درآمد اوکی داده!! قبل از اوکی دادن با ما که مشورت میکرد من واقعا خواهرانه ازش میخواستم که منطقی تصمیم بگیره و اگر هم خوشش اومده بهش زمان بده که هم بره سربازی و هم درسشو تموم کنه اما گوش نداد و بله برون شد بعد از بله برون تمام روزای هفته رو آقای داماد خونه مامان اینا هستن و نهار و شام نداره!! با اینکه عقد نکردن اصلا به این موضوع توجه نمیکنه و حتی بعد از ظهر هم توو سالن میخوابه!!!! در صورتیکه همسر من توی دوران نامزدی خیلی سعی میکرد کم بیاد که باعث حساسیت پدر و مادرم نشه و من هم تا زمانیکه عقد نکردیم تنها خونه پدر و مادرش نرفتم و هر بار خونوادگی اما اینا اصلا"!!!! هم خواهرم میره خونشون هم اون، یه باغ داریم اونجا هم میریم تصمیم به شب موندن که میگیریم اصلا نمیگه من برگردم، می مونه و انتظار داره کنار خواهرم هم واسش رختخواب پهن کنیم!!! البته دو تا باجناق به شوخی و زور بالاخره میون خودشون بهش جا دادن... حالا مشکل چیه؟ یکی همین رفتارای بدون فکرش و سو استفاده از سکوت و احترام بزرگترا دوم مشکلش با من و شوهرم و سعی در تخریب ما پیش مامان و بابا!! مثلا" من هم خودم ماشین دارم از زمان مجردی هم همسرم اما خواهرم ماشینشو فروخت و زمین خرید، الان راه به راه هر جا میخواد بره اونم پیش بابا ازم میخواد که ماشینمو بهش قرض بدم!!! ماشین منم 8سال کار کرده و همش خرج میاره و نمیتونم زیاد به کسی بدم اما پیش بابا چی بگم؟! پسره هم بی فکر و بدون ذره ای غرور! انگار که میدونن من رو ماشین حساسم بیشتر میخوان قلقلکم بدن یا مثلا" ما بعد از عروسی عکسای دیجیتال آتلیه رو به کسی ندادیم چون شوهرم معتقد بود هر کی دلش خواست بیاد خونمون ببینه، بعد پریروز که تولد خواهرم بود بدون اجازه از شوهرم یا من رفته از آتلیه با آشناییتی که با فیلمبردارمون داشته، عکسای دیجیتال خواهرم و مشترک با ما رو گرفته و چاپ کرده و حسابی همسرم از این بی احترامی به حرفش ناراحته!! نمیدونم چطور باهاشون رفتار کنیم!! واقعا" ما رو آزار میدن با کاراشون، چیزی هم بگیم مامان و بابا میگن خب عکسای خودشه دیگه (خب اگه میخواست چرا از خودمون نگرفت رفت بی اجازه از آتلیه گرفت پس میدونست کارش اشتباهه) خواهرمم تمام مدت یه لبخند موذیانه به شوهرم میزد که دیدی بالاخره عکسا رو گرفتیم! البته شوهرم حسابی حال فیلمبردارو گرفت اما چه فایده. الان از نظر روحی خیلی داغونیم. تازه ما روز بله برونمون همین خواهرم پدرم گفتن که ما رسممون عقد جدا عروسی جدا نیست و دوتا توو یه روزه، الان بهمن ماه دارن جشن عقد کنان میگیرن!!! م به خونواده شوهرم چی بگم؟! ما که رسممون این نبود پس چطور این خواهرم داره عقد میکنه.......
گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-
عجب چه خواهری منم از این خواهرا دارم متاسفانه خاک تو سر فیلمبردارهههه شوهرت چیکارش کرد؟ به خانواده شوهرت بگو شوهر خواهرم خیلی پرروئه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر میاد بشدت کنترلر هستی و می خوای تو هر جا ستاره جمع و بهترین باشی . قرار نیست خواهرت و شوهرش هرجور که شما خوب میدونید رفتار کنن . خط کش گرفتی دستت و داری رفتار اونا رو با معیارهای خودت و شوهرت بد و خوب میکنی و این بشدت آزار دهندست . بنظر من رفتار شما برای خواهرت آزاردهندست نه اون برای شما .
عزیزم کاری به مسایل دیگه ندارم ولی اینکه خواهرت میخواد مراسم عقد بگیره و شما میگی من به خانواده همسرم چی بگم خیلی حرف بی منطق و خنده داری هستش!!!! به خانواده همسرت چه ارتباطی داره...بگو رسم خانواده داماد اینطوری بوده!!!! قرار نیست بابت هر چیزی به هم سوال و جوای پس داد!!!!
۱) در مورد رفتار بد و زیادی راحت شوهر خواهرت شما مسوول نیستی. اصلا به این موضوع فکر نکن، خانواده ت خودشون بلدن چکار کنن شایدم کلا ندید گرفتن. ۲) به زندگی خواهرت توجه نکن. اگه مشکلی داشته باشه خودش میاد بهت میگه. ۳) یکبار توی جمع بگو لطفا دیگه کسی از من ماشین نخواد من به کسی ماشین نمیدم. بذار فک کنن خسیس و حسود و چه میدونم بی ادبی. مهم نیست. لوس بازیشون رو جای دیگه ببرن. 4) راجع به عکسا دیگه گرفتن تموم شد و رفت به روی خودت نیار. تو قضیه ماشین محکم باشی دیگه از این کارا نمیکنن ۵) در مورد عروسیشون کسی اگه پرسید بگو من در جریان صحبتی که با پدرم کردن نیستم لابد دلیلشون برای بابا قانع کننده بوده ۶) از خواهرت و شوهرش پیش همسر خودت زیاد درد دل نکن و اجازه نده اونم اینکارو بکنه. خطاهای اونا رو به روت نیار اصلا.
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
البته من از حرفای شما فهمیدم زیاد از شوهر خواهرت خوشت نمیاد و بیشتر دنبال عیب و ایراد هستی...اگه نامزدن و شبا پیش هم میخوابم اگه پدر مادرت مشکلی ندارن شما چیکار به این کارا داری؟!!! همه که نباید مثل همسر شما رفتار کنن!!!!
شیوا جان شوهرم زنگ زد و بهش گفت با چه اجازه ای عکسهای عروسی منو که خانمم هم توش هست رو به هر کسی میدین؟ حتی باشه باجناق، مگه شما عکسا رو به ما ندادین، اگه بخوان و ما راضی باشیم باید بیان از خودمون بگیرن و اونم عذرخواهی کرد :\
گاه آنچه مصیبتی بزرگ به نظر میرسد به عظیم ترین خیر و صلاح زندگیمان بدل میشود.
-Louise Hay-