2777
2789

دیشب داشتم از خیابون رد میشدم،یه ماشینیه داشت میومد دید من دارم رد میشم از قصد سرعتشو زیادتر کرد ینی اگه ندوییده بودم سمت جدول زده بود.

باز خواستم از خیابون بعدی رد بشم دوباره یکی از ماشینیا سرعتشو زیاد کرد که نزدیک بود بزنه بهم.نمیدونم چه کرمی دارن ینی قصد اذیت دارن؟فکر نمیکنن مجبور شن دیه بدن؟اینا از زندگی سیرن انگار

احتمالا سیاه نپوشیدی؟و هوا تاریک نبوده؟

چون موقع رانندگی مخصوصا شبا وقتی چراغ ماشین کم نور باشه دیدن افرادی با لباس سیاه واقعا سخته شاید ندیدنت و گرنه کسی از جونش سیر نشده بخواهد تو این زمونه دیه بده و باعث صدمه بشه

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر همین نداشتن دید شبا میترسم رانندگی کنم چند بار پیش اومده چند قدمی ماشین عابر پیاده دیدم یه هو هم میپرن جلو ماشین

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
احتمالا سیاه نپوشیدی؟و هوا تاریک نبوده؟ چون موقع رانندگی مخصوصا شبا وقتی چراغ ماشین کم نور باشه دید ...

نه بابا دارم میگم قشنگ منو دید نور ماشینم نور بالا

قشنگ وقتی دید تو مسیرشم جلو ماشینشم سرعتو زیاد کرد

تازه فقط این یه ماشین دیگه هم همینکار رو کرد

نه بابا دارم میگم قشنگ منو دید نور ماشینم نور بالا قشنگ وقتی دید تو مسیرشم جلو ماشینشم سرعتو زیاد ک ...

یه ماشین ادم میگه شاید عمدی باشه دو تا ماشین واقعا دور از ذهنه

یه ماشین ادم میگه شاید عمدی باشه دو تا ماشین واقعا دور از ذهنه

ببین مثلا دارن با سرعت عادی میان همین که میبینن من جلوشونم سرعتو زیاد میکنن که تا رد نشدم برسن بهم.انگار میخوان بزنن بهم