2777
2789

لطفا اگه خودتون یا اطرافیانتون تجربه تشنج نوزاد نارس رو دارید راهنمایی کنید . سونو های مغز بچم سالمه. ولی بستریه دارو تشنج می گیره

دلت شکسته اس دعام کن وضعیتم خیلی خرابه از دیروز لخته های خون های بزرگ اندازه ی کف دست ازم میافته و خونریزی شدید داشتم دعا کن هیچی نباشه سالم باشم و دیگ خونریزی نداشته باشم؛ تورو خدا هرکی کامنتمو دید یه صلوات بفرسته

دلت شکسته اس دعام کن وضعیتم خیلی خرابه از دیروز لخته های خون های بزرگ اندازه ی کف دست ازم میافته و خ ...

بغض گرفتم واسه جفتموت‌ صلوات فرستادم برات. بارداری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی میگفت بچه  دو روزه اش تشنج کرده بود چندبار بعدشم تشنج کرد ولی الان بزرگ شده بود و خوب شده ب ...

ان شالله بخدا دوماهه نمی دونم زندگیم چجوری می گذره دنیا شده جهنم برام

تشنجش احتمالا بخاطر اینه ک یا تو دستگاه نزاشتنش یا دیر گذاشتنش یا ب اندازه کافی نذاشتن

چون وقتی تو دستگاه هستن قند وایناشون کنترل میشه و نوزادان نارس باخطر افت قند همیشه مواجهرهستن

اگ اینطوره ک خدالعنت کنه پرستارهای حواس پرت رو پرستارهایی ک کارشون رو درست انجام نمیدن

خواهرمنم اینجوری شده بود بچگی

ایشالله ب حق چهارده معصوم بچه شما چیزیش نیس

خواهر من بخاطر این مورد عصب بیناییش رو از دست داده و رید بسیاااااار کمی داره

تشنجش احتمالا بخاطر اینه ک یا تو دستگاه نزاشتنش یا دیر گذاشتنش یا ب اندازه کافی نذاشتن چون وقتی تو ...

ای خدا😭😭😭خدا کمک کنه به خواهرتون . نارس بود؟ مشکل مغزی پیش نیومد. والا خدا می دونه چجور ازش نگه داری کردن