2777
2789
انقدر عمه هام خوبن باورم نمیشه یه عمه با برادرزادش بد باشه

پس راجع به خاله که اصلا باورت نمیشه ولی خاله های من بابت نازاییم بهم تیکه مینداختن ما مشکل داشتیم ولی من پیش بقیه میگفتم ما بچه نمیخوایم خودمون بچه ایم صاف تو چشای‌من نگاه کرد گفت هرکی میگه بچه نمیخواد بچش نمیشه میگه نمیخوام

شكرگزاري ...معجزه ميكنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این آدما میگن ادمای سمی فقط باید کنارگذاشتشون من دوتا خاله یه جاری و یه دوست روگذاشتم کنار خیلی خ ...

دقیقا ولی مشکل اینجاست فامیل پدری من روشون عین سنگ پامیمونه هرچی بیشتربی محلی کنی بازازقصدمیچسبن که عصابتوبریزن بهم حرفشون اینه بخوای بیمحلی کنی انقدرحرصت میدیم که به غلط کردن بیفتی الان اولین تاپیکموبخون همون دخترعمون چیکارکرده اخرشم دوقرتونیمشم باقیه الان اون ازمن طلب کاره که چراباهاش اونجوری حرف زدم

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه

من فقط یه خاهرشوهرم پست فطرت دارم ک هرکار خیری رو براش میکنم سریع گارد میگیره تبدیل ب شر میکنه،دیگ واگذارش کردم ب پروردگار جهانیان،خداخودش حق دلمو ازش بگیره

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️
دوران مجردی عمم میرفت از من بد میگفت پیش زن عموم و عموم  پسر عموم بهم میگفت عمه اینطور میگه ف ...

منم یکی ازعمه هام همینجوریه درظاهرخوبه وپشتم کلی حرف میزنه😒دلیلشم اینه دخترش ازم۲سال کوچیک تره هرچی بخوادیاکاری کنه که اینانتونن فراهم کنن میگن تقصیرمنه که اینچیزاروبهش یاددادم😑😑

یه جا خوندم که:«إنّ الله إذا أراد أن يجمع بين قلبين سيجمع بينهما ولو كان بينهما مداد السماوات والأرض.»یعنی؛اگه خدا بخواد دو قلب را نصیب همدیگه کنه، این‌ کار رو می‌کنه؛ حتی اگه به‌ اندازه‌ی مسافت زمین تا آسمان بینشون فاصله باشه
من فقط یه خاهرشوهرم پست فطرت دارم ک هرکار خیری رو براش میکنم سریع گارد میگیره تبدیل ب شر میکنه،دیگ و ...

😐😐👌👌زن داییم همینجوریه توفامیل مادری فقط همین یدونه فتنه روداریم کلاسال یبارمیبینیمشون میاددعواراه میندازه میره سرکوچیک ترین مسائل

دقیقا ولی مشکل اینجاست فامیل پدری من روشون عین سنگ پامیمونه هرچی بیشتربی محلی کنی بازازقصدمیچسبن که ...

میدونم خیلی سخته بعضیا کلا نیتشون. اذیت کردنه خدا شفاشون بده اینم یه جور مریضیه

شكرگزاري ...معجزه ميكنه
میدونم خیلی سخته بعضیا کلا نیتشون. اذیت کردنه خدا شفاشون بده اینم یه جور مریضیه

انشالا🤲هم مریضی هم بیکاری واسه سرگرمی وخنده خاک برسرشون😤