2777
2789

یه کتابی باشه ک بتونم باهاشگ روابط گذشتم رو فراموش کنم حالمو خوب کنه مرسییی🙇🏻‍♀️😍

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

تکه هایی از یک کل منسجم 

دوستم دعام کرد بخاطرش

عالی عالی 

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکه هایی از کل منسجم ٫ هنر ظریف بی خیالی / عادت های اتمی / از حال بد به حال خوب / ایکیگای / راهبی که فراری اش را فروخت 

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

هنر رندانه ی به ت خ م گرفتن 

اثر مرکب 

جهان هلو گرافیک (با ترجمه ی داریوش مهرجویی)

و برای درک آنچه خودت یا دیگران انجام میدید .. چرایی اون .. 

کتاب تحلیل رفتار متقابل ( اثر اریک برن)