2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی یا مدرن؟

215 بازدید | 24 پست

من چون یکم سخت گیرم، یه کانال پیدا کردم دختر و پسرا فرم پر میکنن مشخصاتشونو میزارن تو کانال، بعد از هر موردی خوششون اومد ب ادمین میگن آیدیاشونو بده..

یه هفتس دلم میخواد بزارم ولی حس میکنم سبک بازیه

نظر شما چیه؟ من همیشه دوست داشتم طرف خودش عاشقم بشه اما چه کنم شانس ندارم

نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام ازدواج سنتی رو اجازه نداده بهم.گفته عاشق شو و ازدواج کن اون طرفم میشه اولین وآخرین کسی که وارد خونه میشه.خودمم اوکیم

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

موافق این روش اصلا نیستم.

مدرن 

دوستی و شناخت چند ساله 

ازدواج سنتی رو قبول ندارم(حداقل برای خودم)

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

نظرم نه مدرنه نه سنتی

ارتباط ب مدت بک یا دو سال با پسر باشه اما کاملا چارچوب بندی شده و منطقیهر دو طرف حرف بزنن 

شرایطشونو بگن و باهم موافقت کنن 

و بعد از یه مدت خانوادهارو در جریان بزارن 

خیلی مهمه که ا کی وارد رابطه میشی 

تنها بودن بهتر از اینه که تو رابطه با بعضی ادمای سم بشی 

اپ همدم و آدم و حوا رو امتحان کردی؟ اونا چون کارت ملی و شناسنامه اینارو باید آپلود کنی و از طریق کارشناس در ارتباطی ایمن‌تری

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم