2777
2789
عنوان

خسته ام از همه چی

554 بازدید | 16 پست

خیلی ناراحتم 

چند طرفه است ناراحتیم 

ولی از عصر تاحالا باهمه تسویه حساب کردم ولی همه روابط خانواده و اشنا و دوست رو خراب کردم ....

جواب بدی های بقیه رو دادم ولی با بدی جواب دادم حرفای تند زدم 

دلم میخواد یه روزی که پیر شدم به زندگی ام که نگاه کردم ...

خوب کردی خالی شدی 

منم چندوقت پیش خیلیارو قهوه ای کردم درسته تنها شدم ولی دلم خنک شده

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبو تو کردی ن من احمق که روزی هزار بار جوابشون رو تو ذهنم میدم و داغون شدم، احسنت بهت به جهنم که ناراحت شدن ناراحت نباش، تو این دنیا اول خودت رو دوس داشته باش، دعا کن منم یه روز بتونم جواب بقیه رو بدم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

کلی خوبی هم کردن ولی خوب یه چیزایی بود که دلم گرفته بود یهو عین انبار باروت ترکیدم ....از هرکسی از یه چیزی ش ناراحت بودم 

عزیز دلم کثیفی رو با کثیفی نمیشه پاک کرد ،لک سیاه رو با رنگ سیاه نمیشه شست،تاریکی رو با تاریکی نمیشه ...

خب بدتر کرده الان از یه طرف سبک شدم ولی همه روابط اطرافیانم خراب تر شده ....

عزیز دلم کثیفی رو با کثیفی نمیشه پاک کرد ،لک سیاه رو با رنگ سیاه نمیشه شست،تاریکی رو با تاریکی نمیشه ...

توان بازسازی شو ندارم الان 

حرفا و نگرانی برای پدر و مادر 

و نیش و کنایه اطرافیان بعد جبران های الکی شون 

بعد 

عذاب وجدانی که بهم میدن یه عده یه تایمی 

خسته شدم از زندگی سیرشده بودم 

خوب کردی خالی شدی  منم چندوقت پیش خیلیارو قهوه ای کردم درسته تنها شدم ولی دلم خنک شده

امضات چه بامزس

خب بدتر کرده الان از یه طرف سبک شدم ولی همه روابط اطرافیانم خراب تر شده ....

ببین اگر آدمای اطرافت سوء استفاده کن یا انرژی  منفی بده یا آزارگر بودن مهم نیست ،اولین وظیفه تو دفاع و محافظت از شخصیت وروح و جسم خودته

توان بازسازی شو ندارم الان  حرفا و نگرانی برای پدر و مادر   و نیش و کنایه اطرافیان ...

دوست داشتی بیا شخصی حرف بزنیم اینجوری نمیتونم راهنماییت کنم ولی اینو بدون تا خدا هست از چیزی نباید نگران بود

ببین اگر آدمای اطرافت سوء استفاده کن یا انرژی  منفی بده یا آزارگر بودن مهم نیست ،اولین وظیفه تو ...

نه نیستن 

دوست داشتی بیا شخصی حرف بزنیم اینجوری نمیتونم راهنماییت کنم ولی اینو بدون تا خدا هست از چیزی نباید ن ...

ممنونم از توجه ت