2777
2789
عنوان

ازدواج با فردی که قبلا اعتیاد داشته و الان ترک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 9993 بازدید | 141 پست

یه مورد دقیقامثه شما بوده نزدیک من.

دختره بااینکه خیلی عاشق بود باابن شرایط نتونست آخرش کناربیادوپاگذاشت رو دلش ورفت دنبال زندگیش الانم دوساله ازدواج کرده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نع.نع.نع.نع

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
اسی میشه بگی چطور یکی رو صدا بزنم ک ابی بشه؟ هر کاری میکنم ابی نمیشه

یه @ بزار بعد پشتش بدون فاصله ایدیشو بنویس 

شاید تعلیق شده یا ایدیشو اشتباه میزنی ک ابی نمیشه

پیشنهاد شما که بدبختش میکنه

عزیز ۱۰ساله پاکه .ضربه خورده از اعتیاده.پس احتنال اینکه درگیر تریاک بشه خیلی خیلی کمتر از ادماییه ک تاحالا مواد مصرف نکردن

نمیدونم دوربرت ادمایی بودن ک ترک کرده باشه داشتین؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بنظرم جوری تصمیم بگیر که بعدا پشیمون نشی..

چون آدمایی هستن که ترک کردن و دیگه هیچ وقت سمتش نرفتن حالا بستگی داره این آدم چجور آدمی باشه..

ولی خب میگم ک جوری تصمیم بگیر که هیچ وقت پشیمون نشی!