دراکولا_۷۶ مدیر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2738 عنوان اینقدر دلم میخوادکلوچه معروف شمالی بخورم 🤤😋 | مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 60 پست دخترا من عاشق کلوچه ام ..بعد این کلوچه های معروف شمالی که درشتن و میبینماینقدر دلم میخواد تستشون کنممم..😋😋 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59 1401/09/27 | 20:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دراکولا_۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2738 ایشالا بزودی یکی بی خبر برات یه کیلو کلوچه از شمال سوعات بیاره😍 فدات انشالله 🤤😋🤣🤣😍💙💙 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59
افسانه_۶۷ عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 762 آره فک کنم .. یه شهری هست توشمال خیلی کلوچه هاش معروفه نمیدونم لاهیجان فومن ااهیجان کوکی دارهفومن کلوچه دارهجفتش خوشزستوای دلم میافرت گیلان خواست😍 afsaneh_67😑😑😑با کاربری چهاردهم در خدمت شما هستم😑😑😑😑
دراکولا_۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2738 إن شاء الله خدا روزی ات کنه چیزی که میخوای متشکرم گلم 😁💚 تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 25035 خیلی کهنه ان باور کن ما خودمون ی بار ازلاهیجان گرفتیم کهنه بود خیلیی یه بارم سوغاتی اوردن برامون او ... فقط داغ وتازه اش خوشمزه اس به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دراکولا_۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2738 ااهیجان کوکی داره فومن کلوچه داره جفتش خوشزست وای دلم میافرت گیلان خواست😍 منم دوست دارم سفر شمال برم راستش تاحالا نرفتم فقط گذری رد شدم تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59
افسانه_۶۷ عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 762 خیلی کهنه ان باور کن ما خودمون ی بار ازلاهیجان گرفتیم کهنه بود خیلیی یه بارم سوغاتی اوردن برامون او ... شما جای خوبش نرفتیما هر دفعه میریم لاهیجان میریم جایی که پخت میکننتازه و عالیگرمه گرم afsaneh_67😑😑😑با کاربری چهاردهم در خدمت شما هستم😑😑😑😑
نازنازخانم_منم عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 2343 کلوچه نادری بزن بر بدن فک کن ار اوناس😂😂👰 شما یا همفکر منی ...یاهموطن منی ،پس بینمون دیوار نکش:)♥️
دراکولا_۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2738 من خوردم باب میلم نبود شوهرم اموزشی شمال بود هربار میومد مرخصی خیلی میاورد برامون جدی تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59
دراکولا_۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/02 تعداد پست: 2738 خیلی کهنه ان باور کن ما خودمون ی بار ازلاهیجان گرفتیم کهنه بود خیلیی یه بارم سوغاتی اوردن برامون او ... ای وای.. تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59
یاسان4 عضویت: 1389/01/24 تعداد پست: 35965 الان شده ۸۰۰۰ تومن 😁کدوم شهری؟ خیلی شهرها هم الان میپزن مشابهشو هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
افسانه_۶۷ عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 762 منم دوست دارم سفر شمال برم راستش تاحالا نرفتم فقط گذری رد شدم آخی😢من خودم مازندرانم ولی عاااااااشق گیلانم afsaneh_67😑😑😑با کاربری چهاردهم در خدمت شما هستم😑😑😑😑
نیل_هستم عضویت: 1401/09/09 تعداد پست: 1588 اسی ما همیشه میخریم شاید از نظر اندازه فرق کنن ولی مزشون واقعا فرق خاصی نداره با کلوچه های معمولی. مگر اینکه بری فومن بخوای کلوچه داغ بخوری اگه هوس کردی سفارش بده
دخترجنگی_مهربون عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 4855 آره فک کنم .. یه شهری هست توشمال خیلی کلوچه هاش معروفه نمیدونم لاهیجان فومن این کلوچه فومنه من آلفاهستم👊 میگویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊 بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه