واقعا ادم خیلی ناراحت میشه الان نمونه ش یه خانم تاپیک زده ۳۷ هفته م خونریزی دارم و فلان کلی براش ترسیدم و استرس دیدم تاپیکای قبلیش تو همین آذر ماه زده که دو روز از پریودم گذشته نمیدونم اینا هدفشون چیه چند نمونه دیگه هم دیدم مثلا اون خانمی که چند روز پیش تاپیک زده بود قبل تموم شدن عده برم با یکی. خوبه مانمیشناسیمشون و اینقد دروغ برای جلب توجه میگن آخه اصلا پربازدیدم شدی که چی مدال میدن بهت اینجا یه فضا برا درد و دل و کمک گرفتنه نه دقل و دروغ و کثیف بازی
یه کاربری بود هروز یه مدل تاپیک میزد یه روز گف پرستارم روز بعدگفت ماماهستم یه ردز میگف پولدارم وتک فرزند موندم بااینهمه ثروت چه کنم یه روز میگف بابام بدبخته ونداریم و...بعدیه مدت همه تاپیکاش وتک تک حذف کرد باهمون کاربریش دوباره اومده میگه من دانشجو فیزیوتراپی ازادم ماشین دارم خونه جدا بچه پولدارم و...بعدجالبه بدونی هیچ دانشگاه ازادی فیزیوتراپی نداره فقط دولتیا دارن بعدباز تاپیک زد سوال داشت دستم دردمیکنه دکترچی برم🙂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یه کاربری بود هروز یه مدل تاپیک میزد یه روز گف پرستارم روز بعدگفت ماماهستم یه ردز میگف پولدارم وتک ف ...
منم اینقد این تاپیکای دروغ رو اعصابمن یه وقتایی که کامنت میذارم دقت میکنم میگم نکنه دروغ بگم یعنی اینقد میترسم ولی بعضیا عین آب خوردن دروغ میگن آخه مشکل اینجاس من میگم بابا ما که اینو اصلا نمیبینیم و نمیشناسیم چرا دروغ میگه چه فایده ای براش داره
سلام اگه حقیقتی هم تعریف کنیم باور نمیکنن اینجا فقط باید درموردحس ششمی .خیانت .مادر شوهر.خواهرشوهر.ح ...
بنظر منم محیط نینی سایت دیگه مثل قبل نیس ۰ند سال پیش من خودم خیلی تاپیکارو دوس داشتم الان اصلا یجوری شده انگار شده محل آموزش کینه با خانواده شوهر و بقیه
شاااااااید سوالش مربوط به یه نفر دیگه بوده از زبون خودش نوشته چ بدونم والا مجازیه دیگه
آخه معمولا از زبون یکی دیگه هم باشه آدم اولش مینویسه این مشکل دوستمه که من میگم بارها دیدم تاپیکی با این شروع که مشکل خواهرمه دوستمه ولی اینا از طرف خودشون مینویسن
والا ما فامیل نزدیک ازدواج کرد گفت خونه ب نامم کردن بعد رفت خونه مستاجری گفتیم خونه ب نامتو چیکا کرد ...
خب منم همینو میگم طرفو وقتی ببینی یا بشناسی خب یه دروغی میگه که خودشو بزرگ کنه یا خودشو مثلا تو چشم بذاره ولی اینجا که طرفو نه میبینیم نه میشناسیم اینجا دیگه دروغ گفتن خیلییییییی مزخرفه
یکی تاپیک پربازدید داشت عکس النگوگذاشته بود دوروز بعدتاپیک زد که عذاب وجدان گرفتم اره درسته من دروغ ...
من خودم همه طلاهامو برای خونه فروختم راستش چند روز پیش یه تاپیک دیدم که بیاین عکس طلاهارو بذاریم وقتی نگا کردم اینقد دلم خواست یه جفت گوشواره داشته باشم من با اون تاپیکام مخالفم خودم کلا چیزی داشته باشم زیاد نشون نمیدم میگم بقیه گناه دارن ولی باز اون تاپیکا و موضوعای نشون دادن طلا و جهیزیه ی راستکی باز میگیم خب یه سرگرمی خانمانه س ممکنه یکی ایده بگیره بره بخره ولی دروغ اصلا توجیه نداره