2777
2789

واقعا ادم خیلی ناراحت میشه الان نمونه ش یه خانم تاپیک زده ۳۷ هفته م خونریزی دارم و فلان کلی براش ترسیدم و استرس دیدم تاپیکای قبلیش تو همین آذر ماه زده که دو روز از پریودم گذشته نمیدونم اینا هدفشون چیه چند نمونه دیگه هم دیدم مثلا اون خانمی که چند روز پیش تاپیک زده بود قبل تموم شدن عده برم با یکی. خوبه مانمیشناسیمشون و اینقد دروغ برای جلب توجه میگن آخه اصلا پربازدیدم شدی که چی مدال میدن بهت اینجا یه فضا برا درد و دل و کمک گرفتنه نه دقل و دروغ و کثیف بازی

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

شاید اکانت دست چند نفره

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من باردار بودم سر ی تاپیک گریه کردم فرداش کارآگاهی نی نی سایتی گفتن دروغ بوده 

خاک تو سرشون 

کی جواب اشکای منو میده

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

والا ما فامیل نزدیک ازدواج کرد گفت خونه ب نامم کردن بعد رفت خونه مستاجری گفتیم خونه ب نامتو چیکا کردی گفت قدیمی بوده گفتیم پول رهنو میدادی بازسازی دیگه یک سالی گذشت تا دید مردم هی میگن خونه کو اخر گفت خونه ای درکار نیست شوهرم کارم نمیکنه 😐😐😐

بعد میخای اینجا که مجازیه طرف راست بگه

سرزمین عجایبه اینجا 👁

یکی تاپیک پربازدید داشت عکس النگوگذاشته بود دوروز بعدتاپیک زد که عذاب وجدان گرفتم اره درسته من دروغ گفتم اونم دست من نبود دست یه مرد بود که عکسشوازیه جااورده بوده میگف بخاطر کمبودام توزندگی اینکاروکردم کمبود محبت اینچیزا دوست داشتم شماهایکم بم روحیه بدین و...🙂یه ملت سرکار گذاشت چون دنبال محبت بوده 🙂این وسط همه بش میگفتن چراموهای دستت نمیزنی  شوهرت مشکلی نداره ،وای خوشبحالت شوهرمن سالهاس  یه تیکه طلای نیم گرمی هم نخریده وای حسودیم شده و...الان باوجود این کامنتا فکرمیکرد به هدفش رسید بازیکم وجدان داشت اومد اعتراف کرد

. 🌻🌻💚
شاید اکانت دست چند نفره

اینم اکثرا واسه ماله کشی‌ خالی بندیاشون میگن وگرنه یه سیمکارتو دیگ همه دارن 

👻شما روح ندارید،بلکه شما روحی هستید که جسم دارید👻دارای رکورد ۴ بار ترکیدنِ کاربری🏆

سلام اگه حقیقتی هم تعریف کنیم باور نمیکنن اینجا فقط باید درموردحس ششمی .خیانت .مادر شوهر.خواهرشوهر.حرف بزنی تاباورت داشته باشن 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

یکی هم چند وقت پیش تاپیک زده بود که دوقلو یک ساله دارم  و الان ۴قلو باردارم و یک ساعت دیگه میخوام برم زایمان کنم ریلکس هنوز خونه بود تاپیک میزد 

جالبه بعضی کاربرا باور کردن و تبریک میگفتن