2777
2789
عنوان

اونایی که مرغ عشق دارن بیان🐥🕊

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 72 پست
هنوزم عذاب وجدان دارم من کشتمشون😰😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نه عزیزم این چه حرفیه فدات شم؟

خدا از توی قلب همه‌مون خبر داره.میدونه که تو دوستشون داشتی و یکی دیگه سهل انگاری کرده.خودتو عذاب الکی نده دورت بگردم

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا شوهر منم با دست میگیره همش گاز میگیرن انگاری سوزن میکنن تو دست ادم 😑امروز نره منو خر کرد اومد ...

😂😂😂😂😂الهییییی...اینا دستی بشن خیلی خواستنی میشن دیگه میچسبن بهت 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
واییییییی اره طوطی برزیلیا؟. عاشقشونم اول میخاستم از اونا بگیرم نداشت

اررره.

خیلی شیطون تر از مرغ عشقن.ولی اگه بدونی چقدر اون پسره مهربونه.عقبی پسره.یه وقتایی از تنهایی دلم میگیره گریه میکنم میاد میشینه روی زانوم همش صدای آروم درمیاره که دلداریم بده.میاد لپ‌مو بوس می‌کنه.روی سینه‌م انقدر قشنگ میخوابه

اررره. خیلی شیطون تر از مرغ عشقن.ولی اگه بدونی چقدر اون پسره مهربونه.عقبی پسره.یه وقتایی از تنهایی ...

اره خیلی بهتر از مرغ عشقن الاهیییییییییی ای خدا حیوان زبون بسته میفهمه ناراحتی 🥺🥺🥺🥺🥺

❌❌  
اره خیلی بهتر از مرغ عشقن الاهیییییییییی ای خدا حیوان زبون بسته میفهمه ناراحتی 🥺🥺🥺🥺🥺

قربون صدقه‌ش بری یا دعواش کنی هم میفهمه.

هرکس که میگه حیوونا نمی‌فهمن یا عقل ندارن خودش بی عقله.

قربون صدقه‌ش بری یا دعواش کنی هم میفهمه. هرکس که میگه حیوونا نمی‌فهمن یا عقل ندارن خودش بی عقبه.

اره بخدا حیوون بیشتر از ادم میفهمه من مامانم اینا عروس هلندی دارن مامانم دعواش میکنه غذاشو با نوکش میریزه بیرون 😐🚶🏻‍♀️

❌❌  
اررره. خیلی شیطون تر از مرغ عشقن.ولی اگه بدونی چقدر اون پسره مهربونه.عقبی پسره.یه وقتایی از تنهایی ...

وای نگووووو😍کاش اینام اینجوری باشن☹

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

نگا کجا رفته😂😂😂😂😂😍😍😍بگیری بچلونیششششش

نگا کجا رفته😂😂😂😂😂😍😍😍بگیری بچلونیششششش

آره طوطی برزیلی جزو شیطون‌ترین طویطی‌هاست.موقع نخود لوبیا پاک کردن میاد کمکم پسره.یه دونه از توی سینی برمیداره می‌بره میندازه توی ظرف پاک شده‌ها.

بعضی‌ وقتها هم که یکم لای کشو باز باشه میرن توی کشو اون عقب قایم میشن،بعد یواشکی نگاه میکنن و ذوق میکنن.صدایی مثل جیغ کوتاه داره که فقط موقع خوشحالیش درمیاره.عاشقشم واقعاً.

آره طوطی برزیلی جزو شیطون‌ترین طویطی‌هاست.موقع نخود لوبیا پاک کردن میاد کمکم پسره.یه دونه از توی سین ...

وای واییییی چقد شیریننننننن خدایی خوشبحالت من میدونستم میگفتم از اینا بیاره برام