2777
2789

خانما من شدیدا به راهنماییتون نیاز دارم 

چن وقته متوجه شدم شوهرم دوباره اعتیاد داره 

قبلا داشت و ترک کرد حتی روز ازدواجمون هم بخاطر ازمایش زدواج که مثبت شد میگف قرص خوردم و من باور کردم که مال قرصه استامینوفنه و شک نکردم بهش 

بعد ی سال متوجه شدم چون رفتاراش بشدت مشکوک بود و رابطه جنسیمون خیلی کم شده بود خودش اعتراف کرد و کمکش کردم ترک کنه و ازش پرستاری میکردم 

تا اینکه یه ماه پیش دوباره شک کردم بهش و تو گوشیش دیدم از یکی خاسته براش جور کنن خلاصه دعوا براه انداختم الان تو خونه جلو من میکشه ولی میگه ترک میکنم اخه این چجور ترک کردنیه 

شرایط طلاقم اصلا ندارم دارم به این فک میکنم خودمو بکشم 

به نظرتون خوب میشه؟ 

خوب میشه البته برااون.از دستت راحت میشه قششششنگ میشینه میکشه.اونی که زندگیشو باخته تویی نه اون.زنگ ب ...

خسته شدم دیگه اخه چنبار بهش فرصت بدم 

اصلا میشه با ی ادم معتاد زندگی کرد؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بچه ندارم  ولی چون قبلاجداشدم میترسم  مردم با حرفاشون منو میکشن

چرا باردوم اشتباه کردی پس؟ خداروشکر بچه نداری ازش.اگه واقعا دوستت داره شرط بزار براش.اگه به هیچ صراطی مستقیم نیست پاشو برو تا بچه دارنشدی 

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
چرا باردوم اشتباه کردی پس؟ خداروشکر بچه نداری ازش.اگه واقعا دوستت داره شرط بزار براش.اگه به هیچ صراط ...

دوسش داشتم نمیدونستم اینجوری میشه 

چنبار طلاق خیلی زشته واقعا مردم چی میگن 

دوسش داشتم نمیدونستم اینجوری میشه  چنبار طلاق خیلی زشته واقعا مردم چی میگن

مرده شور مردم فضولو ببرن.برن بمیرن .پس میخای چکارکنی .خودتو بکشی که چی بشه.خودتو نجات بده 

چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
اخه صرف اعتیاد که فقط مشکل نیس  پولاشو هدر میده همیشه عصبیه رابطمون صفره اینا مشکل نیس؟

چرا هس ولی میشه حلشون کرد 

یکم صبور باش تحملتو ببر بالا و کمکش کن درست شه 

بالاخره بهتره از طلاق مجدد خودتم میدونی