2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2690 بازدید | 127 پست
حالا واس چی پرسیدی

منم دیرفهمیدم باردارتقریبایکماه نیم دوماهم بودانداختم مث مال شما هاله کم رنگ انداخت میگن هاله بندازه پسره نمی‌دونم درست باشه یان

زندگیم بچه هام♥️
منم دیرفهمیدم باردارتقریبایکماه نیم دوماهم بودانداختم مث مال شما هاله کم رنگ انداخت میگن هاله بندازه ...

اها تو اخه خیلی دیر فهمیدی من ۵ هفته بودم بی بی چک زدم

من که علائمم با دخترم کلا فرق میکنه توام چک کن ببین اگه فرق میکنه پس حتما پسره 

پوستم سر دخترم تیره شد و چرب شد پوست دستام خیلی خوب شده بود خشک نبود درد لگن داشتم شکمم جلونبود پهن بود توی پهلوهام الان شکل توپ از معدم زده بیرون زیر شکمم خالیه انگار بالا ناف باد کرده ولی سر دخترم اول زیر شکمم سفت شد 

حرکتاشم خیلی مهمه 

من دخترم اولین حرکتش تو پهلوم بود ولی این اولیش زیر دلم بود 

حتما بعد از ۵ ام برو سونو ببین چیه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اها تو اخه خیلی دیر فهمیدی من ۵ هفته بودم بی بی چک زدم من که علائمم با دخترم کلا فرق میکنه توام چک ...

منم ۶ یا۷هفته بودم شکمم دقیقابالای ناف بزرگ شده شکل توپه گرده 

زندگیم بچه هام♥️
سلام گلم الان بارداری مبارک 😍 گلم علائم اولین چی بود؟ 

سلام عزیزم ممنونم

درد زیر دل و درد پا داشتم فقط

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
مشکلتون چیه عزیزم؟شاید تونستم راهنمایی کنم

سلام همسرت واریکوسلش عمل کرد

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه