2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
دوست معمولی بودین علاقه داشتی بهش؟ 

علاقه ؟ نه از اون جنسی که فکرشو میکنی دوست معمولی بود برام مثل اینکه یه دوست دختر داشته باشی بره بعد با یه پسره دوست شه تورو یادش بره 🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری که واسه رفیقای ۶-۷ سالش ارزش قائل نشه نمک نشناس باشه واسه دخترم همون میشه 

پس بزار با همون دختر خوش باشه کاری ب کارش نداشته باش

اصلا دوست دارم نظر بپرسم بعد کار خودمو انجام بدم 😎 کاربرای زیر ۱۸ سال منو ریپلای نکنن😒
علاقه ؟ نه از اون جنسی که فکرشو میکنی دوست معمولی بود برام مثل اینکه یه دوست دختر داشته باشی بره بعد ...

از رو حسادت دوست نداشتی با دوست دخترش بیاد؟ ته دلت فک کنم یه جورایی دلت پیشش بود، 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
از رو حسادت دوست نداشتی با دوست دخترش بیاد؟ ته دلت فک کنم یه جورایی دلت پیشش بود، 

از حسادت نبود از این حرصم میگیره که این همه پشت دختره بد گفت این همه ما کار براش انجام دادیم اینهمه وقت براش گذاشتیم که فراموش کنه باز برگشت بعد میگه دعوتشم بکنم اولا من اصلا دختررو ندیدم نمیدونم کیه اینهمم پشتش بد گفته بیاد یه وقت یه چیزیم از خونه ما بدزده خب اینهمه توقع زیادیه دیگه 

از حسادت نبود از این حرصم میگیره که این همه پشت دختره بد گفت این همه ما کار براش انجام دادیم اینهمه ...

حق ... آفرین عاقلی⚘️

بیخیال شو حیفه روزاتو خراب نکن 

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂