سلام من یه دوست معمولی پسر دارم هم سنیم ۲۴ سالمونه واقعا رابطمون در حد دوستانه بوده واسه هم تولد میگرفتیم دور هم جمع میشدیم با دوستای دیگمون کلا یه رابطه نرمال دوستانه بدون هیچ حاشیه و چیز دیگه ای !
زد این با یه دختره دوست شد همه ما حتی دوستای پسرشو گذاشت کنار دخترم انقدر تیغش زد انقدر ببخشید دهنشو سرویس کرد خودش رابطرو تموم کرد برگشت سمت ما مام پذریفتیمش کمکش کردیم رابطشو فراموش کنه هواشو داشتیم
۵ ماه گذشت ما دیدیم یهو این یه هفتس هیچ پیامی نمیده یعد فهمیدیم بله اقا خودش دوباره برگشته
منم نزدیک تولدمه مهمونی گرفتم دعوتش کردم گفت باشه میام و اینا الان ۳ روز مونده به تولدم زنگ زدم میگم فلان روز میتونی کیکو تحویل بگیری برگشته به من میگه باید اون دختررم دعوت کنی منم گفتم کیسیو که نشناسم خونم راهش نمیدم اونم اون دختر با اون سابقه خرابش ناراحت شد گفت منم نمیام پس
از دیروز تاحالا به جورییییییی رفته رو مخم ناراحتم کرده که نگو چجوری اخه رفاقت ۶ سالمونو اینجوری به باد داد ! منو به یه دوهزاری فروخت ! اصلا نمیتونم هضم کنم این داستانو دوستام میگن ولش کن بزار تنها کنه خودشو اون دخترم باز دهنشو سرویس کنه ولی من واقعا ناراحتم چیکار کنم واقعا !!!!