2821
2789
عنوان

بی استعدادم😣😣

146 بازدید | 6 پست

سلام !

خسته شدم از خودم  هیچ کاری ازم بر نمی آید  هیچ کاری بلد نیستم   نه آشپزی نه فن بیان خوبی دارم الان داشتم فیلیم عربی می گرفتم برای توضیح دادن به دوستام  اصلا خراب کردم یه مدت هم فکر می کردم قلمم خوبه که دیگه  گند زدم تو اون  هم مدام هم سوتی می دم انگار  از غار در اومدم    درسام که متوسطه رو پایین 😭😭

هیچکس بی استعداد نیست اینو یادت باشه

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زمان مدرسه یه دانش آموز بود که همش هفت تا هشت تا تجدید می‌آورد. اصلا یه وضعی. بعدها دیدمش رفته بود فنی حرفه ای کامپیوتر و خیلی پیشرفت کرده بود. همه ی آدمها یه استعدادی دارن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض