2777
2789

سلام خانما من دوروز مونده به پریودم دوره هام بیست و هشت روزه است معمولا ولی ماه قبلی بعداز اقدام با دوروز تاخیر پریود شدم این ماه اقدام کردم چون سینه هام یکم نوکشون حساس شده ویکم درد می‌کنه بی بی چک زدم طبق دستور عمل خود بی بی چک عمل کردم ولی اول خط تی روشن شد بعد خط سی یعنی بی بی چک خراب بوده اینم عکسشه

مگه این مثبت حساب نمیشه

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثبته دیگه چون ادرارم از سمت T میره ب سمت C براهمون اول T خط انداخته بنظرمن ک مثبته خودم امروز تست زدم فک کنم خط تبخیر بود توروخدا دعا کنین منم حامله باشم

خدایا شکرت❤️❤️❤️
مثبته دیگه چون ادرارم از سمت T میره ب سمت C براهمون اول T خط انداخته بنظرمن ک مثبته خودم امروز تست ز ...

قربونت برم انشالله که همینطور باشه ماه قبلی مدیکور منو گول زد همش هاله انداخت ولی پریود شدم امیدوارم این دیگه الکی نباشه چون زیر دلمم درد می‌کنه مثل درد پریود 🙁انشالله شما مامان شده باشی دورت بگردم 😍😍

عزیزم مثبته دیگه به اول و دوم نیست . هم تی هم سی افتاده. مبااارکه بسلامتی 

قربونت برم عزیزم انشالله حالا دوتا مدل دیگه ام امتحان کنم الان اومدم بیرون بخرم دعا کنید مثبت باشه واقعا ماه قبلی من افسردگی گرفتم خیلی حالم بده شد چون مدیکور هاله انداخت فک میکردم مثبته ولی پریود شدم 

قربونت برم انشالله که همینطور باشه ماه قبلی مدیکور منو گول زد همش هاله انداخت ولی پریود شدم امیدوارم ...

مبارکت باشه عزیزم امیدوارم بارداری خوبی درپیش داشته باشی ماروهم دعا کن 🥰🥰🥰😘😘😘

خدایا شکرت❤️❤️❤️
مبارکت باشه عزیزم امیدوارم بارداری خوبی درپیش داشته باشی ماروهم دعا کن 🥰🥰🥰😘😘😘

انشالله شما باردار باشین عزیزم من بی بی چک زدم مجدد منفی بود فک میکنم قبلی خراب بود متاسفانه دل دردم مثل درد پریود دارم احتمال زیاد پریود میشم 🙁

انشالله شما باردار باشین عزیزم من بی بی چک زدم مجدد منفی بود فک میکنم قبلی خراب بود متاسفانه دل دردم ...

🥺🥺🥺باید با ادرار صبح میزدی ک غلیظ تره انشالله ک پری نمیشی و نی نی داری

خدایا شکرت❤️❤️❤️
🥺🥺🥺باید با ادرار صبح میزدی ک غلیظ تره انشالله ک پری نمیشی و نی نی داری

آخه خیلی علائم پریود دارم دلم ودورنافم درد می‌کنه کمرمم درد می‌کنه اگر تا چهارشنبه پریود نشدم اینبار با ادرار صبح میزنم 😕😕😕شما چند ماهه اقدامی عزیزم دکتر رفتین مشکلی نداشتین؟من بهم گفتن تنبلی تخمدان دارم