2777
2789
عنوان

سرماخوردگی مکرر و طولانی دخترم

12038 بازدید | 29 پست

دخترم پنج سالشه از اول مهر که رفت پیش دبستانی یکسره مریضه هر دوهفته سرمامیخوره هنوز سرفه و خلطش خوب نشده مریضی جدید میگیره الان دفعه پنج ششمه.الان سه چهار روزه تب داره و سرفه شدیددددد. دکترم میبرم هی میگن ویروسیه آلرژیه و یه سری شربتای تکراری ایموستیم و سرماخوردگی و پدی کاف و گایافنزین،برومهگزین و سیتیریزین و مولتی ویتامین اسپری بینی جدیدا اسپری دهان هم داده.فایده هم نداره همچنان سرفه شدید میکنه در حدی که بالا میاره.اشتها هم صفر لاغر شدهمیخوام کلا نذارم بره دیگه قبلش اصلاا اینجوری نبود لعنت به مدرسه 

عاجز شدم دیگه بچه ها شمام اینجورین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوله و یه هفته هم خوب نبوده امروز از مدرسه با گوش درد برگشته به خدا موندم از گیاهی بگیر تا شیمیایی همه رو امتحان کردم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

من خودم بچم 

و همینجوری ام ( البته نه در این حد)(゜ー゜)(。_。)

🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮                                        🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽                                         🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄.                         من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
بچه ی من و بچه همممممه دوروبریام همینطورین دقیقا انگار کامل خوب نمیشن هی عود مبکنه

توروخدا راست میگی؟یعنی همه اینجورین؟ببین از اول مهر تا الان که بشه تقریبا سه ماه شاید بگم دوماهشو مریض بوده.هنوز سرفه هاش خوب نشده بود از مریضی قبلی که باز تب کرد.خیلییییییی نگران و درمونده شدم 

دختر من کلاس اوله، هنوز مریضی قبلی خوب نشده جدید میگیره، هیچی هم نمیخوره ، همش ميگه حالت تهوع دارم، پوست و استخون شده

یه دو ساله هم دارم، تا دخترم میگیره اینم تو خونه ازش مریضی رو میگیره، روانی شدم دیگه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
توروخدا راست میگی؟یعنی همه اینجورین؟ببین از اول مهر تا الان که بشه تقریبا سه ماه شاید بگم دوماهشو مر ...

اره ینی خیلی شنیدما خیلی دوروبریامم دیدم.سرفه هاش که اصلا کامل خوب نمیشه ترشح بینیشم همینطور

نیستیم نذار😒😒😒
اوله و یه هفته هم خوب نبوده امروز از مدرسه با گوش درد برگشته به خدا موندم از گیاهی بگیر تا شیمیایی ه ...

شربت بروفن بهش بده ببر دکتر حتما گوشش رو معاینه کنه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
تو منی یا من توام؟من یه بچه دو ماهه دارم 

احساس میکنم سال های قبل کرونا اینقدر بچه ها مریض نمیشدن، نهایت دو بار تو سال سرماخورده میشدن

ولی امسال از اول مهر دختر من مدام یا تب داره یا سرفه میکنه، یا ابریزش و حالت تهوع و معده درد و....

بدتر از همه اینه که کوچیکه میگیره دوتایی میشن ،

الان دقیقا از چهارشنبه دخترم دوباره تب  و ابریزش داره از امروز پسرم شروع شده

هر دفعه هم با کیپ شدن بینی ش شروع میشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

دختر منم همینه

دکتر خوب بردم داروهاشو دادم سرفه اش الحمدلله خوب شده

الان دمنوش بابونه با به لیمو میدم

تو چای م گل محمدی میریزم

خلاصه هر چی میبینم واسه سیستم ایمنی خوبه میدم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
اره ینی خیلی شنیدما خیلی دوروبریامم دیدم.سرفه هاش که اصلا کامل خوب نمیشه ترشح بینیشم همینطور

دختر منم همین بود

با نذر ونیاز

یه عالمه دارو خوب شد