2777
2789

امروز به شوهرم میگم چرا برام شاسی بلند نمیخری اخه اقد که کار میکنی چرا ما فقط داریم درجا میزنیم؟!؟!! 🙄😥😥😥دوتا از همسایه هامون ماشین وارداتی دارن ازون گرونای خفنا، دو سه تاشون سه تا ماشین دم در، ما فقط دوتا ماشین معمولی داریم، اصلا افسردگی گرفتم ، یکم از بدی پول بگین من اروم بگیرم 😁😁😁😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول خوشبختی میاره سلامتی میاره عمر طولانی میاره همه چی میاره من اگه پول داشتم طلاق میگرفتم حضانت دخترمو میگرفتم و الان با یک معتاد لاشی زندگی جهنمی نداشتم گشنگی نکشیدی تا بفهمی  بچم کفش بخدا قسم نداره     لباس دسته دوم یکی دیگه رو میپوشیم   آرزوی یه بار لباس نو به دلم مونده آرزوی داشتن یه تلوزیون به دلم مونده   وقتی مریضیم اگه پول داشتیم میریم دکتر اما وقتی نداشتی خدا میدونه و من میدونم هیچکس اهمیتی نمیده  وقتی بمیریم پول نداشتیم دفنمونم نمیکنن پول یه قبر ندارم بخرم همه چی پوله 

خداوندا خودمو دخترمو بتو میسپارم جزتو هیچ پشتیبانی ندارم تو کمکم کن