2777
2789
عنوان

راه حل برای وقتی خیلی ناراحتیم:(

631 بازدید | 31 پست

سلام،امیدوارم حالتون خوب باشه♥ تو این چندوقت اخیر چالشای زیادی داشتم، اغلب۹۸٪درخصوص مامان بابا-دیشب هم مسئله ای پیش اومد که دیگه خیلی خشمگین شدم، دیگه انگار کاری از دست خودم برا خودم بر نمیاد، آدم کینه ای نبودم ولی انقدر از خط قرمزای من رد شدند انگار از دلم بیرون نمیاد کینه و عقده شده برام 

سوالم اینه چطور با خودم راه بیام به نظرتون؟شما وقتی خیلی حالتون بده چه کار میکنید اصلا چه طور بیان میکنید و... 

با خودم خیلی صحبت میکنم ولی حالم خوب نمیشه مثل قبل، هووف

مسئله رو بگم احتمال زیاد برای همه بی ارزشه و قضاوت شم و...، ولی خب شاید چون ناراحتیام تلنبار شدن الان همه چی برام بُلْده... 

مرسی ازتون🥲🫂♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که دیگه الان ۱۰ماهه با بابام به غیر از سلام خدافظ چیزی نمیگیم، به قول تو اینقدر حرفا و کاراش رو هم جمع شده دیگه نمیتونم باهاش اوکی باشم،نه اینکه نخوام نمیتونم..

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

من قدم زدن حالمو خوب میکنه. بعدش ب خوبیایی که طرف برام کرده فکر میکنم و اروم میشم..

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

یه نوشته بود میگفت اگه میخوای اینده خوبی داشته باشی نباید درگیر گذشتت بمونی

فکر به گذشته ایندتو ازت میگیره ب نظرم هرچقد سخته باید سعی کنیم ازاد بشیم ازشون فقط روزایی که اجباری کنارشون باید تحمل کنیم 🥲

لطفا کسی راهی داشت لایکم کنید نظراتشونو بخونم گلها

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

منم چنین تجربه ای رو دارم چیزی که تلنبار میشه هر چقدر هم کوچک باشه اما به شدت میتونه آزار دهنده باشه. من بعد از ۹ سال فقط یک بار درموردش با طرفم صحبت کردم کلا انگار محو شد مشکل. امتحان کن باهاشون در مورد چیزی که اذیتت میکنه حرف بزن. حتی اگه اونا کاری نکنن اما بخشی از خشمت کم میشه

بابت تمام داشته هایم سپاسگذارم و پیش به سوی بهترینها  
همه اون ناراحتی رو بنویس بعد خط خطی کن پاره کن یا بسوزون

مرسی از پیشنهادت انجامش میدم، قبلنا انجام میدادما ولی الان حتی وارد مرحله پذیرش هم نشدم پر خشمم، حتما امتحان میکنم🙏🏽

امضات به دلم نشست ممنون میشم برای منم دعا کنی 😊😊

مراد دلت توی راه رسیدن بهت باشه عزیزکم

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

من کلا با خانواده همسرم مشکل داشتم ولی بروز نمیدادم تلنبار شد و بعد از 7 سال یه شب منفجر شدم هر چی تونستم گفتم و اونا هم چون منو دوست داشتن و توقع این حرفارو نداشتن خیلی بد شد .خالی شدم دیگه حس خشم رو ندارم ولی کاش از همون اول حرفام رو محترمانه میزدم

من که دیگه الان ۱۰ماهه با بابام به غیر از سلام خدافظ چیزی نمیگیم، به قول تو اینقدر حرفا و کاراش رو ه ...

منم، کلا تو اتاقمم... میگه بریم بیرون و... اما از دلم نمیاد بیرون، فکر میکنن از لجبازیمه ولی دست خودم نیست