2777
2789

دختر من متولد۹۶/۸/۴ حدودا ۵ سال و دوماهش هست

قدش رو خودم گرفتم ۱۱۶ بود،امکان داره بیشتر باشه ولی کمتر نیست 

به نظرتون قدش زیادی بلنده؟

من خودم قدم ۱۷۵ راضیم ولی واقعا دوست ندارم در آینده از من بلندتر بشه

یه خانمی چند روز پیش تاپیک زده بود خالش خیلی قد بلنده و نتونسته به خاطر این موضوع ازدواج کنه ،از اون موقع فکرمو درگیر کرد

میخواستم ببینم بقیه بچه های این سنی قدشون چقدره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قد پدرش چقده؟؟

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
۶۰سانت مونده

تو بارداریم نگران بودم قدش کوتاه بشه چون عمه و مادربزرگش قدشون تقریبا ۱۵۵ هست الان نگرانم زیادی بلند بشه🤦🏻‍♀️ از نوزادیش هم قدش نسبت به نمودار رشدی که باید داشته باشه بلند تر بود

والله پسر من تا ۴ ماه دیگه ۵ ساله میشه 

ولی قدش کوتاهه من دارم بابت این غصه میخورم 

پسرم فکر کنم ۱۰۵باشه

اگر کسی راهکاری داره بهم بگه ممنون میشم 

پسرم متولد فروردین ۹۷ 

۴ سال و ۸ ماهشه

خدا حفظش کنه❤️ پسرا قدشون بلندتره از دخترا و فکر کنم شما و همسرتون هم قد بلند باشید

ممنون گلم نگران نباش قدبلند بهتره

منو همسرم هردو ۱۷۰ 

پسرم به خودم رفته 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40