2821
2789
عنوان

هزینه ایمپلنت دندان

4996 بازدید | 14 پست

دوستان کسی میدونه هزینه ایمپلنت برای هر دندان چقد میشه؟

یا اگه ۳_۴ تا دندان های اخر خراب و شکسته و افتاده باشن بجز اینپلنت چه راه دیگه ای برای درست کردنشون هست؟

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایمپلنت بسته به کجایی بودنش داره یعنی مال کدام کشور هست مواد مصرفی فرانسویش حدود ده تومن هر دندان

چقد هزینه های دندان بالاست😑

کسی که دوستت داشته باشه همیشه تایم خالی واسه با تو بودن پیدا میکنه پس بیخودی تلاش نکن✌
سلام ایمپلنت بهترین راهه و البته گرونترینتش. اول ببین با عصب کشی نمیشه نجاتش داد

نه جنسش خوب نیست همش تیکه تیکه میشکنه 

اگر شکسته باشه ایمپلنت راه خوبیه من جراحی و پیوند سه تا انجام دادم ۵۵ تومن شده بدون تاج

کلا هزینه های دندان خیلی بالاست🥴

پس سعی کن ایمپلنت کنی . خیلی بهتره . اول به دکتر نشون بده حیفه شاید بتونه عصب کشی و روکش کنه. سعی کن نکشیشون تا نمیخوای ایمپلنت کنی چون اگه بکشیشون کمکم لثه ها داغون میشن و استخون فک کوچیک میشه اونوقت باید کلی براش هزینه کنی هم هزینه ی جراحی لثه بهت اضاف میشه و هم استون فکت که کوچیک میشه باید استخون(یه ذره) از جای دیگه ی بدنت بردارن و بزارن اونجا تا جوش بخوره که اونم کلی هزینه میزاره رو دستت

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
پس سعی کن ایمپلنت کنی . خیلی بهتره . اول به دکتر نشون بده حیفه شاید بتونه عصب کشی و روکش کنه. سعی کن ...

مرررسی ممنون از راهنماییت🙏

من کلینیک دردیس ایمپلنت کردم به نظرم یکی از بهترین و معتبرترین دندانپزشکی های سعادت آباد هست اگه دقت کرده باشین تو سعادت آباد دندانپزشکی خیلی هست این کلینیک بی نظیر بود و به نظرم ارزش هزینه ای که می کنید داره

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز