2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای عمل بینی

412 بازدید | 13 پست

به نطرتون کدوم دکتر خوبه تو تهران برا بینی گوشتی من بین دکتر جهانیان و رجبیان موندم. کسی آدرس و شماره دکتر رجبیان و داره بم بده 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پیش دکتر مقداد سید اشرفی عمل کردم بینی هم گوشیاس بود کارش فوق العاده اس با اینکه پنج سال گذشته هن ...

چه خوب. والا نمیدونم چیکار کنم هرچی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر گیج میشم هر دفه ی اسم جدید می‌شنوم 

لایک نکن دوست عزیز. فقط در صورت نیاز 
من پیش دکتر مقداد سید اشرفی عمل کردم بینی هم گوشیاس بود کارش فوق العاده اس با اینکه پنج سال گذشته هن ...

سلام عزیزم میشه عکس از بینیتون بدین ببینم 

منم میخام عمل کنم بین امین نوروزی و مقداد اشرفی دو دلم

سلام لطفا لطفااااا کسی پیش دکترمقداد اشرفی عمل بینی نکنه من صورتم خراب شده ۷ ساله شکنجه میشم برای ترمیم گفتن ۲۰۰ باید بدم اشرفی از بغل بد بریده انگار ختنه شده کل ساختار بینیم خراب شده فقط باستانی میتونه تنفس یکم جلوشو درست کنه که پولشو ندارم همه دخترایی که صورتمون خراب شد شکایت کردیم ولی فقط دیه میدن که ارزش نداره چون صورت و زیباییمون رفته هممونم بلاک کرده اگر بگی بینیم مشکل داره زنگ بزنی فحش میده تهدید میکنه