2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

215 بازدید | 11 پست

خانمای عزیز 

کی دوران بارداری دیابت داشتین چند بود و چیکار کردین؟

مال من107 بود دکتر یک ماه رژیم داد سر ماه باید آزمایش بدم کم نشه انسولین بزنم کمک کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم داشتم ،ففط باید با دستگاه چک کنی ببینی چی میخوری قندتو بالا میبره، یکی برنج خیلی می‌بره بالا یکی نون، ولی کلا پروتئین زیاد بخور ،مثلا من برنج می‌خوردم می‌رفت بالا ولی وقتی صبح یه کاسه بزرگ خامه و عسل و نون می‌خوردم اصلا بالا نمیرفت،کم کم دستت میاد، در ضمن انسولین بزنی بهتر از اینه که مثل من رژیم سخت بگیری وزن کم کنی و واسه نی نی خدای نکرده مشکل پیش بیاد، خودمو نمیبخشم به خاطر حماقتم بچم چقدر اذیت شد توی شکمم

منم داشتم ،ففط باید با دستگاه چک کنی ببینی چی میخوری قندتو بالا میبره، یکی برنج خیلی می‌بره بالا یکی ...

دیابت بارداری تو زایمان هم تاثیر میزاره؟؟؟ منظور سزارین اجباری میکنن اونموقع؟ 

با ۱۰۷ گفت انسولین؟؟

نه بابا منم اول ۱۰۶ بود دکترم رژیم داد گفت کنترل نشه متفورمین میدم ،منم با رژیم کنترلش کردم ،غذام همونجوریه فقط شیرین کننده های مصنوعی خیلی کم میخورم ،الان ناشتام حوالی نوده ،با دستگاه تست خونگی چک میکنم مرتب 

انسولین فک کنم قند بالای صد و بیست سی باشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
با ۱۰۷ گفت انسولین؟؟ نه بابا منم اول ۱۰۶ بود دکترم رژیم داد گفت کنترل نشه متفورمین میدم ،منم با رژی ...

ب منم گفته کم مونده از نرمالش بگذره کنترل کن ولی من ب خاطر ویارم اصلا ترش دوست ندارم فقط چیزای شیرین دوست دارم اگ شیرین نخورم ب خاطر استفراغ و ویار بدم معدم خالی میمونه

دیابت بارداری تو زایمان هم تاثیر میزاره؟؟؟ منظور سزارین اجباری میکنن اونموقع؟ 

بعید می‌دونم ربطی داشته باشه، من سزارین دوم بودم و مجبور بودم، ولی به خاطر رژیم غیر اصولی و سرخود بچم وزن نمیگرفت

ب منم گفته کم مونده از نرمالش بگذره کنترل کن ولی من ب خاطر ویارم اصلا ترش دوست ندارم فقط چیزای شیرین ...

حداقل بیشتر چیزای طبیعی بخور ،خرما و کشمش و توت خشک و اینطور چیزا

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞