2777
2789

سلام من دو ماه پیش رفتم کاشت ناخنو یاد گرفتم بعد امروز آرایشگری ک بهم آموزش داده میگه برا آموزشای دیگه هم تخفیف گذاشته بنظرتون برای آموزش رنگ مو برم یا همون رو کاشت ناخن تمرکزمو بزارم؟ 

البته بجز رنگ آموزشای دیگه هم گذاشته 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از این شاخه به اون شاخه نپر

اول کاشتو خوب یاد بگیر ازش درآمد به دست بیار بعدا برو دوره ها ناخن رو کامل کن و آپدیت کن

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
کاشت ناخن  وقتتو حروم نکن رنگ مو خیلیسخت تره. و وقت گیر ومواد خوب بخوای استفاده کنی خیلی گرونن

یعنی همون کاشت بهتره؟ 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

ه نظر من روی یه چیز تمرکز کن و حرفه ای شو از این شاخه به اون شاخ نپر مثلا برو طراحی یادبگیر ناخن کاری خیلی به دردت میخوره یا برو یه سالنی که مشتری زیاد داره به عنوان دستیار تا حرفه ای بشی

چه کسی می فهمد دردمان را؟ ما که مدعی آرامش یکدیگریم ولی موج نگاهمان به منحنی اضطراب می رسد.....
ه نظر من روی یه چیز تمرکز کن و حرفه ای شو از این شاخه به اون شاخ نپر مثلا برو طراحی یادبگیر ناخن کار ...

تخفیف گذاشته برا همون میگفتم برم. البته همسرمم حرف شما رو میزنه

اره من دوستم ناخن کده داره و درامدش خیلی خوبه ولی کاملا حرفه ای هست‌ زیردستشم 6نفر کار میکنن خودش از ...

یعنی فقط کار ناخن انجام میده؟ 

چه جالب