2777
2789
عنوان

شما جای من باشین ناراحت میشین یا نه

105 بازدید | 11 پست

زن داداشام تو بدترین شرایط کاری کرد به اسم داداشام وام نگیرم (با ابنکه دوتا از خواهرام بازنشسته بودن و با ضمانت اینا وام میگرفتم حتی تاکید کردن نگران پرداختش نباشین نهایت نتونست ما پرداخت میکنیم)اما وقتی رفتیم شناسنامه داداشم رو نداد ماهم کلی کارای اداریش رو انجام داده بودیم چون داداشم گفت برین از خونه بردارین من سرکارم.هیجی نگفتیم فقط بقیه یه مدت سرسنگین شدن باهاس و اما من هنوز بعد چهار سال نتونستم دلم باهشون صاف کتم و رنجیدم ازشون خیلی کم محلشون میزارم در حد سلام تو مجلس مجبوری...قطع رابطه کردم .اماالان عروسی خواهرزاد زن داداشمه بقیه که باهاش یکم خوب شدن و فراموش کردن رو دعوت کرده عروسی و میگن میریم عروسیشون...خواهرم و خواهر زاده ام اینا میخوان برن ولی من از دستشون ناراحتم و توقع دارم بخاطر اون موضوع  میگم نباید برن بنظرتون حق دارم ناراحت بشم یا نه؟

...

خب اونا برن شما نرو

خب منکه نمیرم عزیزم .ولی اینام که میخوان برن من ناراحتم زورم میاد البته هنوز اعلام نکردم بهشون که ناراحتم و نرین،(اون موقع ها خیلی بد شد و فهمیدن تو  چه وضعیتی ام و خیلی کارش بد بود اما بی سرو صدا فقط یه مدت سرسنگین شدیم جوریکه روشون نمیشد زیاد بیان و کل خانواده حق رو به من میدادن چون ماهم خیلی جاها براشون مشکل گشا بودیم )

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری ناراحت باشی عزیز! به اون عروسی نرو، و بعدا اگر اون هم رنجید و بیانش کرد تو هم به روش بیار که اون موقع چطوری با سلیطه بازی نذاشته وام بگیری! با رفتن به اونجا خودتو سبک میکنی 

من حق رو ب شما میدم. ولی ببین بقیه خانوادت عمق قضیه و سختی ای ک برات پیش اومده رو درک نمیکنن و احتمالا اگه بهشون اعتراض هم بکنی،با جملات:اشکال نداره.حالا گذشته؛کینه ای نباش و... سرشو هم بیارن

واسه همین ب نظرم اصلا بهشون اعتراض هم نکن ک سبک نشی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حق داری ناراحت باشی عزیز! به اون عروسی نرو، و بعدا اگر اون هم رنجید و بیانش کرد تو هم به روش بیار که ...

خودم که نمیرم عزیزم زنگم نمیزنه بهم چون میدونه قهرم هنوز خیلی دلگیرم از کارش.  اما الان حرفم اینه خواهرم اینا که میگن میخوام بریم من همچین حقی دارم ازشون بخوام نرن؟چون ما خواهرا خداروشکر خیلی باهم پایه ایم و کار همو راه میندازیم حس بدی دارم حس میکنم دارن به من خیانت میکنن با رفتنشون منکه اینهمه براشون مفیدم 😅🥲و تاکسی خصوصی شونم انگار با من کلا راحتترن حلا اگه یبار نیازم باشه روشون نمیشه زنگ بزنن مزاحم داداشم اینا شن که یه وقت مشکلی بین خودس و زنش پیش نیاد

...

من حق رو ب شما میدم. ولی ببین بقیه خانوادت عمق قضیه و سختی ای ک برات پیش اومده رو درک نمیکنن و احتما ...

😭 چی بگم اون موقع ها فهمیدن چقد کار من لنگ شد و اذیت شدم و کارشون بد بود میگفتن آویزه گوشمون باشه کارشون به ما میفته ... اما الان میگن اونا خطا کردن درست ولی نمیشه تا ابد قهر کنیم سرینگین باشیم اینجوری دشمن شاد میشیم و از اقوام متلک و کنایه میشنویم که نرفتین مگه قهرین؟و فلان...

...

خب منکه نمیرم عزیزم .ولی اینام که میخوان برن من ناراحتم زورم میاد البته هنوز اعلام نکردم بهشون که نا ...

دیگه به نظرم به اونا چیزی نگو. ولی خودت دیگه بهشون محبت نکن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اره عزیزم بهتره چیزی نگم بقول دوستمون خودم کوچیک میشم

انشالله هیچوقت محتاج بنده ی خدا نشی. خدا خودش بهترین هارو بهت ببخشه خواهری

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

انشالله هیچوقت محتاج بنده ی خدا نشی. خدا خودش بهترین هارو بهت ببخشه خواهری

ممنون عزیزم از دعای خیرت 😭🙏همین الان بعد نماز دقیقا همینو از خدا خواستم ممنونم عزیرم

...

خودم که نمیرم عزیزم زنگم نمیزنه بهم چون میدونه قهرم هنوز خیلی دلگیرم از کارش. اما الان حرفم اینه خو ...

قضیه تو با اونا فرق میکنه، مشکل تو مشکل اونا نیست و کارشون هم خیانت نیست، اونا میتونن برن ولی تو خودت نرو، بهرحال تو یه آدم جدایی و این کدورت بین خودت و اونه نه کل خانوادت اون