بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من پیش دکتر عادله سجادی کربوکسی تراپی واژن انجام دادم خیلی تاثیر داشته واقعا راضی هستم. بهتر از عمل کردن هست من خودم از جراحی می ترسم با این روش خیلی جواب گرفتم. آدرسشو میزارم: شیروان، خ شفا، بعد از شفای یک، پ ۶۷ (ساختمان نور) طبقه ی سوم، واحد ۶
آره خیلی تاثیر داره کربوکسی تراپی برا روشنی و چین و چروک واژن، من خودم مشهد زندگی می کنم و پیش دکتر فلاطونی انجام دادم، خیلی راضیم، با دو جلسه کلی از تیرگی های واژنم از بین رفته
برای کسایی که نمی دونن کربوکسی تراپی چیکا میکنه باید بگم که واقعا تاثیر خیلی زیادی تو روشن سازی و جوانسازی واژن انجام میده، من خودم مشهد هستم و برای اینکار پیش دکتر وحیده فلاطونی رفتم، دستگاهشون جدیده و کارشون تو جراحی های زیبایی حرف نداره، تجربه شون خیلی بالاس و به خمین دلیل بهترین نتیجه رو میگیرین
اره واقعا کربوکسی تراپی واژن تاثیر داره من که خودم پیش دکتر شبنم سالمی تو اهواز رفتم انجام دادم واقعا راضی هستم. خیلی جواب داده. البته باید جلسات رو منظم بری تا نتیجه بگیری .