2777
2789
عنوان

امروز سالگرد عقدمه با عشقی که ترکم کرد و رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2246 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم ک تو این یه سال باهم رابطه کامل نداشته بودید .

منم ی بار بله برون کردم،  صیغه کردیم ، نامزدم و خانوادش  بخاطر اینکه برادرم صرع داره کنار کشید . 

ولی ب خدا الان ک ازدواج کردم خیلی خداروشکر میکنم ک با اون بهم خورد . خیلی ایرادگیر بود نمیتونستم باهاش آرامش داشته باشم. اون موقه هم خیلی داغون شدمممم، ولی الان خداروشکر اوکیه همه چی

یه تعلیقی سابقه دار😎
بله جدا شیم. هنوزم نمیدونم در جواب بقیه که میگن چرا جدا شدین باید چی بگم؟! حدودا یک سال بعد از عقد ...

منم شوهرم۳ماه بعده عقدو عروسیمون رفت تقاضای طلاق داد.این۱۸آبان سالگرد عقدمون بود من دیوونه وار عاشقش بودم،الانم واقعابااین قضیه کناراومدم ولش کن بره گم شه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

امضاااات😁😁

جیگرررتوووو

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

امیدوارم ک تو این یه سال باهم رابطه کامل نداشته بودید . منم ی بار بله برون کردم،  صیغه کردیم ، ...

ای جانم خداروشکر واقعا...نه رابطه کامل نداشتم.شناسناممو هم عوض کردم.دعا کن منم آینده ی بهتری داشته باشم

چه خوب که کنار اومدی.من دارم له میشم زیر بار این غم

من یه خودکشی ناموفقم داشتم وضعیت روحیم فوق العادع خراب بود تازه شوهرمن نامرده نامرد بود مهریمو بزور ازم گرفت وام ازدواجم اووو همه چیم.ولی خداروهزارمرتبع شکر تونستم دوباره بلندشم تنهاکسی ک بهت کمک میکنه فقط خودتیوخودت.من تازه دوماهه حالم خوب شده🥺😍یک سال تمام حالم افتضاحه افتضاح بود

من یه خودکشی ناموفقم داشتم وضعیت روحیم فوق العادع خراب بود تازه شوهرمن نامرده نامرد بود مهریمو بزور ...

شوهر منم خیلی خیلی اذیتم کرد.انقدر که مجبور شدم مهریمو ببخشم تا جدا شم.یعنی اذیت کرد که صبرم تموم شه و مهریه نگیرم.الان ۹ ماهداز جداییمون میگذره ولی من هنوز خوب نشدم.هنوزم از شدت دلتنگی بغض میکنم و اشکام سرازیر میشه.

عزیزم خداروشکر که زود خودش رو نشون داد و حداقل مثل من همه فرصتهات نسوخته. چه فرقی می‌کنه که یادش هست یا نه؟ لایقت نبوده. از ته قلبم می‌خوام اونقدر غنی از عشق و محبت بشی توی زندگیت که اونی که این روز رو یادش میاد تو باشی. 

شوهر منم خیلی خیلی اذیتم کرد.انقدر که مجبور شدم مهریمو ببخشم تا جدا شم.یعنی اذیت کرد که صبرم تموم شه ...

بابا فدای سرت انگار آدم قحطه ولش کن تا ول شه عزیزم کلی مورد خووووب هس اون چ گوهیه خودتو واسش پیرکنی اینقد خوشحال باشو پیشرفت کن وزیباشو ک ب گوشش برسه وازماتحت بشه دونصف