نوازشگرخیال مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 2118 عنوان گفتی فیلم هزارپای انسانی رو نبینم چندشه.... 3027 بازدید | 36 پست من رفتم دیدم.... ن چندش بود نه ترسناک.. ب نظر من بیشتر هیجانی بود چیز خاصیم نداشت بعضیا گفتن واااااای خیلی بده... ترسناکه.... چندشه... ولی ن اینطور نبود.... 1401/09/27 | 08:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15483 منم دیدم.یک و دو و سهش رو. خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
دختر_فصل_باران عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4337 اولین نفری که اینو میگی توخود همون خارجش هم جزو چندش ناک ترین فیلما شناخته شده واقعا فیلم حال بهم زنیه
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15483 اینکه آدم از مدفوع یکی دیگه بخوره چندش نیست؟؟ سر صبحی حال ما رو بهم زدی🥴🥴 خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
سوسیسکالباس۲ عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 15483 از کجا دیدی؟؟ من نتونستم از نت بینم😑🥴 پارسال از تلگرام خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.
نوازشگرخیال مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 2118 از کجا دیدی؟؟ من نتونستم از نت بینم😑🥴 تو گوگل پره
فاطیما۲۷ عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 2124 خیلییییییی چندش بود اوقققققققق🤮🤮🤮🤮🤮 السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی 💚💚💚💚
mamملیکا عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 4155 خواستم بگم شمام برید با خیال راحت ببینید گفتم نبین ولی یه سوال اعصابت و روانت از چه ماده ی اهنی ساخته شده؟😅😅😅ولی جدا از شوخی این فیلم منسوخ شدهخود هالیود .... فیلم ترسناک زیاد ساختند ولی تعداد خیلی کمیش منسوخ شداینم جزوش بود آرامش خود را فدای بیشعوری دیگران نکنید تمام😇
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30367 همچنان معتقدم فیلم چندشیه (ترسناک نیست) اما ایده چندشی دارهچسبوندن دهان و مقعد یه گروه ادم به همدیگه اگر چندش نباشه، باید معنی چندشو عوض کنیم I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نوازشگرخیال مدیر استارتر عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 2118 اینکه آدم از مدفوع یکی دیگه بخوره چندش نیست؟؟ از مدفوع نمیخوره دوستم... گوارششون رو یه لوله وصل کرده بود یکی کرده بود