2777
2789
منی که از انبه بدم میاد زعفرونی اونی که خوشش میاد احتمال زیاد انبه

برعکس من خخخ

من هم بستی نونی  بدم میاد هم بستنی زعفرانی 

بعد فکر نونی زعفرانی برات بگیرن 🤣🤣😁😁😁  آنقدر پیش اومده اینطوری برام خخخ

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئله هفت صبح بستنی😑

🤣🤣🤣🤣

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
از طعم انبه خوشم نمیاد،ولی زعفرونی خوبه چرا سر صبحی اینو پرسیدی؟؟😩

چون میخام بستنی خشک شده واس کسی بگیرم چهار طعم بین این دو مونده بودم کدوم انتخاب کنم

حالا نسکافه ای خوشمزه تره یا شکلات کاکائویی من خودم نسکافه دوست دارم یکی و نصفی از شیشه. ای بخرم ی نصف فقط کاکائو باشه یا از هرکدوم ی شیشه؟!

بنظر خودم بستنی انبه تعداد کمی دوست داشته باشن خاص ها مثل من بابام نمیدونم دیگ کی ولی زعفرونی خوشمزه ...

بستنی زعفرانی یه کاسه یا دو کاسه بیشتر نمیشه خورد دل میزنه

ولی انبه خودم رکود دارم 

بستنی انبه میهن هست از این سطلیا تا تهش خوردم

🤣🤣🤣🤣

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇
از طعم انبه خوشم نمیاد،ولی زعفرونی خوبه چرا سر صبحی اینو پرسیدی؟؟😩

بین شاتوت  یا توت فرنگی یا  طالبی کدوم انتخاب کنم؟! بنظرم توت فرنگی اگ شاتوت نبود  یا کلا توت

سرصبح هیچکدام  ولی در کل هردو گاهی زعفرونی گاهی انبه  ولی گردویی یه چیز دیگست  زعف ...

مگ بستنی گردویی هم بود فک نمیکنم خورده باشم یا خوردم فک نمیکنم

پنیر گردویی بود ک خوردم🤭😋

چون میخام بستنی خشک شده واس کسی بگیرم چهار طعم بین این دو مونده بودم کدوم انتخاب کنم  حالا نسک ...

همه‌ی عالم و آدم میدونن من عاشق بستنیم،الان تو این سرما حکم زن بارداریو دارم که ویار بستنی کرده😅😅

حقیقتش تا حالا بستنی خشک نشنیدم،ولی از هر کدوم یه شیشه بگیر،هر چی بیشتر بهتر👍😅

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆