2777
2789
عنوان

خانوما میشه بیاین؟

192 بازدید | 20 پست

شیش سال بود کار میکردم شوهرم تمام پولو ازم میگرفت، صبحا کار اداری و عصر ها مزون، اواخر فقط نصف پولمو بهم میداد، الان می‌خوام استعفا بدم شوهرم میگه یه قرون هم خرجت نمیکنم، مسافرت هم اصلا خبری نیست ، ماشین هم برندار دیگه...😔

میگه انقد فشار بهت میارم تو خونه که موهات سفید بشن.

بنظرتون کار درستی کردم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی دروغ جور کن دیگع

بگو بم کم تر میدن چه میدونم

لازم نیست همیشه ادم واقعیت رو بگه

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

خب چرا پولت رو دو دستی در طبق اخلاص گذاشتی و بهش دادی؟؟

مردا رو نمی شناسی؟؟

به خوب ترین مرد هم نباید اعتماد کنی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خب چرا پولت رو دو دستی در طبق اخلاص گذاشتی و بهش دادی؟؟ مردا رو نمی شناسی؟؟ به خوب ترین مرد هم نبا ...

حالا چیکار کنم، نه توانایی سر کار رفتن دارم دیگه نه میتونم تو خونه بشینم😔

می‌خوام ازش شکایت کنم

از اول راه و اشتباه رفتی..چه لزومی داره زن دو شیفت کار کنه..پس مرد چکارست، اصلا نباید پول تو دستش میدادی، اگر قراره از پول خودت خرج کنی، خودت برا خودت خرج نی کنی، چه لزومی داره پولاتو بدی به اون..مردا چرا اینقدر عوضی شدن...

من الان مخاطب خاصم حرف بزنم بگم می خوام برم سر کار ناراحت میشه.. میگه فقط درس بخون، کلاس ورزش و اینا برو سر کار لازم نکرده بری پول می خوای چکار

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

حالا چیکار کنم، نه توانایی سر کار رفتن دارم دیگه نه میتونم تو خونه بشینم😔 می‌خوام ازش شکایت کنم

اگه می خوای زندگی کنی باهاش یجور مدارا کن ، سر کار رفتنتم بکن یه شیفه یا صبح یا عصر، جلوش وایسا...اگر اینکه قصد زندگی و مدارا نداری برو شکایت کن و حق و حقوقتم بگیر 

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷