2777
2789

میشه توضیح بدید عملش چجوریه و راحته یا سخته؟ بچه هاتون خیلی بی تابی کردن یا نه؟ درد بعدش؟ 

هر چی میدونید بگید

دخترم ۹ سالشه دیشب بردمش دکتر گفت لوزه سوم داره و عمل باید کرد ....بعد من گفتم فعلا نه و اینا که برای ده روز دارو داد تا ببینیم چی میشه بعدش تصمیم به عمل بگیرم ...

هر چی در موردش اطلاعات دارید بگید ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم لوزه سوم داشت دکترش گفت فعلا جراحی نکن خودش خوب میشه ولی اشتباه کردم الان لوزه هاش ورم میکنه همیشه گلوش عفونت داره وسردرد داره کاش منم همون موقع جراحیش میکردم .

عملش سخت نیست .دختر دوستم عمل کرد ی روز بیمارستان بود اومد خونه تا چندروز سوپ واینا خورد الانم حالش از دختر من خیلی بهتره.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
دختر منم لوزه سوم داشت دکترش گفت فعلا جراحی نکن خودش خوب میشه ولی اشتباه کردم الان لوزه هاش ورم میکن ...

اره دیشب هم دکتر گفت فقط یه شب بیمارستانه و روز بعدش می‌تونه بره مدرسه ...دختر شما چند سالس؟ دکتر بهم می‌گفت چرا زودتر عمل نکردی بچه اینقدر زجر نکشه توی نفس کشیدنش...حالا نمیدونم واقعا چکار کنم...راستش میترسم بچم بیهوش بشه

اره دیشب هم دکتر گفت فقط یه شب بیمارستانه و روز بعدش می‌تونه بره مدرسه ...دختر شما چند سالس؟ دکتر به ...

نترس عملش سنگین نیست دختر من از نوزادی دماغش کیپ میشد ۹سالگی متوجه شدم لوزه سوم داره .الانم شب ها بد خوابه تنگ نفس میشه سردرد داره ۱۶سالشه میخوام با ی دکتر خوب صحبت کنم ببرم جراحیش کنه .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

من نه سالم بود لوزه سوممو عمل کردم 

اصلا اذیت نشدم فقط نمیتونسم صحبت کنم اوایلش و گلوم زخم بود دوره نقاهت خیلی کمی ام داره 

من دو سال عمل نکردم هی عقب مینداختم دکتر گفت دیر عمل کنی چون بینیت کیپع از دهن نفس میکشی فکت میاد جلو دندونت بهم می‌ریزه همش که سرما خورده و لاغر بودم بعد عمل تپل شدم صدامم نازک شد 😂