2777
2789
عنوان

خانومای متاهل کی صاحب خونه شدین؟؟

585 بازدید | 57 پست

من دوساله ازدواج کردم ولی خونه ندارم و احساس جالبی نسبت به این موضوع ندارم 

شما بعد چندسال زندگی مشترک صاحب خونه شدین؟ و چطوری 

ممنون میشم تجاربتونو بگید همه استفاده کنیم

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀

پس انداز هم دارید؟

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش سال بعداز ازدواج خونه دارشدیم.

مبارکتون باشه ان‌شاءالله .. میشه نحوه پس انداز کردنتون واسه خونه خریدن رو‌بگی؟

کشی پشتوانه داره وحقوق خوب میتونه زود بشهه کسی نه ممکن۱۰...۱۵سال طول بکشه

موافقم در حال حاظر ماهی بیست تومن حقوق هم بگیری تازه قشر فقیر جامعه محسوب میشی 

ما ۳ سال بعد ازدواج هیییچ کمکی هم نداشتیم همسرمم کارمنده ولی پول خونه دار شدن رو خدا میرسونه برای ...

مبارکتون باشه ان شاءالله.. پناهم خداست کمکمون کنه

شما پس انداز میکردین تز حقوق همیرتون واسه خرید خونه؟