2789

من چندروز پیش رفتم برای معاینه بکارت پزشک قانونی از روز معاینه سوزش شدید گرفتم و خونریزی موقع معاینه و بعد معاینه داشتم چیکارکنم سوزش بیفته

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا خونریزی داشتی؟موقع معاینه که آدم خونریزی نداره

نمیدونم موقع معاینه انقدر کشیدن تاببینن سالمه یانه  ازدرد جیغ میزدم 😣گفتن چیزی نشد یکم زخم شدی ولی خیلی سوزش دارم 

برای طلاق مجبوربودم برم که شناسنامم عوض بشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
نمیدونم موقع معاینه انقدر کشیدن تاببینن سالمه یانه  ازدرد جیغ میزدم 😣گفتن چیزی نشد یکم زخم شدی ...

نکنه بلایی سرت اوردن با کشیدن😰اخه نباید خونریزی داشته باشی

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
نکنه بلایی سرت اوردن با کشیدن😰اخه نباید خونریزی داشته باشی

پوست نازکی دارم 

نمیدونم گفتن زخم شده چیزی نیست فقط حتما رفتی خونه خودتو بشور باشامپو که بهتربشه 

خیلی نگرانم ازیطرفم سوزش ولم نمیکنن

به نظرم برو دکتر زنان معاینه کنه یه موقع عفونت نگرفته باشی و دلیل خونریزیتو بپرس

نمیتونم اصلا برمعاینه برم از درد😔دکتر به من گفت پوستتون خیلی نازک و حساسه مواظب باش

نمیتونم اصلا برمعاینه برم از درد😔دکتر به من گفت پوستتون خیلی نازک و حساسه مواظب باش

دکتر زنان که اینجوری معاینه نمیکنه خیلی آروم وبا احتیاط.

به نظرم برو اگه زخمم شده باشی پماد میده بهت.

حالا اگه هم تو خونه پماد N.N داری استفاده کن ببین بهتر میشی خیلی خوبه

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
دکتر زنان که اینجوری معاینه نمیکنه خیلی آروم وبا احتیاط. به نظرم برو اگه زخمم شده باشی پماد میده به ...

بله قبلا رفتم ولی من اصلا نمیتونم بشینم راه برم درست چ‌برسه به معاینه  

😔نه ندارم ولی ممنون بابت راهنماییتون