2777
2789
عنوان

بچه ها اونایی که بینی عمل کزدن یه لحظه میایند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
اره حتما اینکارو میکنم.الان دو ماهه عمل کردم و میگم کاش ۵ سال پیش اینکارو میکردم. واقعا عمل راحتیه. ...

پیش کی عمل کردین؟ 

توی سرما و گرما اذیت نمیکنه؟ مثلاً بری بیرون و باد سرد باشه؟ 

برای بلند کردن وسیله یا ورزش کردن و شنا کردن یا موقع عطسه کردن اذیت نمیکنه؟

کلا محدودیتی براتون داشته؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم و دخترم همش میگن اگر به هوش نیومدی چی؟ خودم فقط از نگاه کردن بعدش تو آینه میترسم. قبلش نشون م ...

اتاق عمل تکنسین بیهوشی داره نترس مگه الکیه؟ قبلش ازمایش و اینا انجام میدی .

منم میترسیدم ولی بعدش دیدم هیچی نیست مثل به خوابه راحته.

خب عزیزم هر چی که باشه از دماغ الانت بهتر میشه مطمئن باش😁

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

مامانم و دخترم همش میگن اگر به هوش نیومدی چی؟ خودم فقط از نگاه کردن بعدش تو آینه میترسم. قبلش نشون م ...

از لحاظ بیهوشی که عمل خطرناکی نیست 

منم فقط از بعدش میترسم که یه سری کارا رو دیگه نتونم انجام بدم مثل شنا یا ورزش 

شهرمونم خیلی هواش سرده 

از لحاظ بیهوشی که عمل خطرناکی نیست  منم فقط از بعدش میترسم که یه سری کارا رو دیگه نتونم انجام ...

نه بابا این همه خانم دماغ عملی من تو باشگاه میبینم فکر کنم ۶ ماه اول محدود باشی

پیش کی عمل کردین؟  توی سرما و گرما اذیت نمیکنه؟ مثلاً بری بیرون و باد سرد باشه؟  برای بل ...

نه اصلا اذیت نمیشم.خب باید برای ورزش و وزنه بلند کردن ۶ ماه صبر کنی.باید مراقب باشی

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان