2777
2789

همشون همینو میگن 

خواهش میکنم ازت هگهعتا حالا سراغ دعا نویس نرفتی به هیچ عنوان از این به بعد هم نرو فقط متوسل شو به ائمه چله بگیر یع باز حدیث کسا یه بار توسل و نمازا و دعاهای دیگه چون سنگینی داره دعاها بدتر میشی 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج ديوونمون كرد … چه مرحله سختيه واقعا منم نميتونم ازش عبور كنم

من دیگه قبول کردم که حتما به صلاحم نیست چند وقته دعاهام کلا تغییر کرده نمیگم ازدواج میگم خدایا هر جور صلاحمه نجاتم بده فقط نذار گناه کنم 

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
من دیگه قبول کردم که حتما به صلاحم نیست چند وقته دعاهام کلا تغییر کرده نمیگم ازدواج میگم خدایا هر جو ...

چند سالته؟

ميدوني من بفكر اخر عمرم كه پير ميشم هستم 

ميخوام بچه داشته باشم  كس و كار داشته باشم 

تنها ميمونم اينجوري

ینی اگه جنیفر لوپزم بره پیش دعانویس میگن بختت بستس☹️ توجه نکن من اینقدر دعا گرفتم هیچکدوم خوب نب ...

نه واقعا 

اخه خاستگاری هم در حد حرف دارم جدی کسی جلو نمیاد

رابطه هام سرد میشه 

تو زندگیم همش به در بسته میخورم

و اینکه من دیدم با دعا به نتیجه رسیدن

باید دعانویس کار بلد پیدا کرد🤪

نه واقعا  اخه خاستگاری هم در حد حرف دارم جدی کسی جلو نمیاد رابطه هام سرد میشه  تو زندگی ...

منم مث خودتم پیش هردعانویسی رفتم نشد تازه بدترم شد دیگه الان نمیرم برام مهم نیس

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
چند سالته؟ ميدوني من بفكر اخر عمرم كه پير ميشم هستم  ميخوام بچه داشته باشم  كس و كار داش ...

اخ منم فکر شما رو دارم

و اینکه فقط دوس دارم با عشقم پیر بشم

کسی دیگه به چشمم نمیاد

😞

ولی کسی رو سراغ ندارم مشکلمو حل کنه

منم مث خودتم پیش هردعانویسی رفتم نشد تازه بدترم شد دیگه الان نمیرم برام مهم نیس

من فقط میخوام بختم باز بشه و به عشقم برسم

چون خسته شدم از وضعیت الان

خیلی تحت فشار روحی هستم

چند سالته؟ ميدوني من بفكر اخر عمرم كه پير ميشم هستم  ميخوام بچه داشته باشم  كس و كار داش ...

خب آره منم 31سالمه ولی وقتی دوز از جون بچه ها ی مریض میبینم یا طرف تازه ازدواج کرده همسرش از دست میده یا دچار مریضی و اینا میشه میگم خدا حتما صلاحم بهتر میدونه اینجوری بخدا فکر کنیم خیلی بهتره تا بشینیم هی غصه بخوریم الیته دعاهام هر روز میخونم و واگزار کردم زندگیمو به خدای مهربون 

نه واقعا  اخه خاستگاری هم در حد حرف دارم جدی کسی جلو نمیاد رابطه هام سرد میشه  تو زندگی ...

خب این افراد انگشت شمار ن و خیلی باید مطمن باشی که بری سراغشون بالخره همشون که دعای بخت گشا رو میگیرن و اینم یعتی سنگینی 

خب این افراد انگشت شمار ن و خیلی باید مطمن باشی که بری سراغشون بالخره همشون که دعای بخت گشا رو میگیر ...

سنگینی هست ولی با صدقه و این چیزا اوکی میشه

من خیلی دیدم با دعا چه کارا ک نکردن