2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم دستگاه رو چند خریدی امروز آرایشگاه گفت برای پاکسازی صورت با دستگاه ۳۵۰۰۰۰ تومان هزینه میشه گفت نمی دونم چی چی بیلدینگ هستش می خوام بدونم خود دستگاه قیمتش چقدر هست 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
منظورت همون میله فلزی هست گه ی طرفش دایره ایی شکله ی سرشم تیزه؟ 

بله البته مدل برقی و شارژیش هم هست که مسلما قوی تره مال من دستی و کوچیکه ولی فوق‌العاده عالی و کاربردیه من هم تو کلینیک و هم تو آرایشگاه ها رفتم همشون از همین سبک وسیله استفاده میکنن

گلم دستگاه رو چند خریدی امروز آرایشگاه گفت برای پاکسازی صورت با دستگاه ۳۵۰۰۰۰ تومان هزینه میشه گفت ن ...

عزیزم دستگاه اشتباه لفظی بود,🤦🤦در حقیقت میله با سره گرده بهش میگن پیلیسینگ که حتی یه بار کلینیک هم رفتن ازش استفاده میکرد قیمتی هم نداره نهایت ۵۰ تومن ولی من خودم راحت هر هفته باهاش پاکسازی میکنم

عزیزم دستگاه اشتباه لفظی بود,🤦🤦در حقیقت میله با سره گرده بهش میگن پیلیسینگ که حتی یه بار کلینیک هم ...

آهان ممنون من گفتم دستگاه هستش حالا شاید با آبجیم  رفتیم  ببینیم با دستگاه چجوری پاکسازی می کنه مفید هست 

به خاطر میخی نعلی افتادبه خاطر نعلی اسبی افتادبه خاطر اسبی سواری افتادبه خاطر سواری جنگی شکست خورد                                      به خاطر شکستی مملکتی نابود شدو همه این ها به خاطر کسی بود که میخ را خوب نکوبیده بود 
اره منم دارم عزیزم استفاده میکنم خوبه میشع لطفا سوالمو که نوشتم پاسخ بدین؟ 

مارک کرم سینره و تونر نیوا از برند مال شما اطلاعی ندارم ولی انشالله خوب باشه بانوی زیبا

آهان ممنون من گفتم دستگاه هستش حالا شاید با آبجیم  رفتیم  ببینیم با دستگاه چجوری پاکسازی م ...

اگه دوستتون حساسه یه وقتی برید که مراسم و یا مهمانی در پیش نداشته باشید ممکنه بیرون ریزی بعد از پاکسازی پیدا کنید و صورتتون جوش های بزرگ بزنه( البته بعد چند روز خوب میشه)

منم چند روز مونده به تقدم رفتم و متاسفانه کارهایی که کرد خیلی به پوستم نساخت و چند تا جوش بزرگ...😭