@_satin_ سلام عزیزم میشه لطفا در باره من و آینده من بگید،آن کسی که تو اسمش م ی داره تعهدی که من میخواهم را انجام میده یا نه؟اگر انجام میده چه زمانی انجام میده؟من کی باردار میشم؟من کی شاغل میشم؟مرسی عزیزم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم لباسم هست،همسرم عوض شده گفتند از طرف همسرم برای ما دعا گرفتند درسته؟مرسی عزیزم
@_satan_ آفرین لباسم الان سبز هست،عزیزم همسرم کی برای آشتی میاد ؟جدا از هم زندگی می کنیم،چون با هم اصلا ارتباطی نداریم،عزیزم به من گفتند دعاباعث شده همسرم عوض شده و زندگی ما الان خراب شده؟درسته؟مممنون از لطف و محبتت
@_satin_ ساتین جان لطفا بگو من و همسرم چطوری و چه زمانی آشتی می کنیم؟عزیزم من و همسرم با هم اختلاف داریم و جدا زندگی می کنیم،آینده من و همسرم چطور هست؟کی شاغل میشم؟عزیزم به من گفتند دعا باعث شده همسرم عوض شده و زندگی ما الان خراب شده؟ درسته؟مرسی عزیزم،لطفا این سوالات را جواب بده،ممنون از لطف و محبتت