2777
2789

طرف اومده نوشته چرا بهش عذاب وجدان میدین 😐 خب کسی ک رابطه کامل داره اونم تو نامزدی باید فکر همه جاشو بکنه ن اینکه ول کنه و باردار ک شد بکشتش، این با قتل فرقی نداره چون مالکش ما نیستیم مالکش خداست

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم وقتی شرایط نگهداریشو نداره همون بهتر که سقط بشه

الان فقط وقتی اجازه سقط میدن ک مریضی چیزی داشته باشه و روح نباشه در کل ما جای خدا نیستیم ک تصمیم بگیریم

از شرایط زندگیش که خبر نداری 

از نظر شرعی که تا دوماهگی روح تو بدن دمیده نمیشه 

از نظر علمی هم بهترین زمان سقط قبل دوماهگیه 

حالا این خانوم چندماهگیش بود؟

حج سنگتان قبول،ای کوفیان دین فروش
به نظرم وقتی شرایط نگهداریشو نداره همون بهتر که سقط بشه

حرف شرایط نیست اینا میترسن بقیه بفهمند دعواشون کنن وگرنه خیلی ها رو دیدم اینجوری شده خانواده ها کمک کردن زود عروسی گرفتن،مسئله اینه ک این عرف اشتباه باید برداشته بشه ،چقدر بچه بی گناه تو عقد سقط میشن بخاطر حرف مردم

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
پس گناه سقط چی

وقتی شرایط نگهداری نداری و‌توی خودت نمیبینی صاحب فرزند بشی نگه داشتن و بدنیا اوردنش صد در صد غلطه

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍
من خیلی ها رو دیدم سقط باعث شده زندگیشون خراب شده

همون، پس فردا بعد سقط میزنه و دیگه باردار نمیشن، یا با همون علائم سقط چیزی رو ک کسی نمیخواستن بفهمه میفهمن یا شاید مرده راضی نباشه کلا خیلی داستان داره