2777
2789
عنوان

بچه اول و خانواده اذیت کن

621 بازدید | 33 پست

بچه ها بگید بنظرتون چیکار کنم.

من یه خواهر دارم که 11سالشه از بچگی که همش سر صدا میکرد مامان بابامم سر صدا میکنن نمیزاشتن درس بخونم. حالا الان من حق ندارم حتی تلوزیون ببینم چرا،چون خانوم درس داره کلا همه چی خونه رو محور اون میچرخه منم میخوام درس بخونم باز سر صدا میکنن بعد اون وقتی یه کاری بخواد کنه نباید یکلمم حرف بزنم که اذیت نشه.شبام نمیزارن بخوابم از سرصدا صبحم از ساعت 7 مجبورم میکنن با سر صداشون بیدار شم.

از اونور مامانم هی بی دلیل با هام بد حرف میزنه لحنش تنده سر کوچک ترین چیزی با داد و بی احترامی باهام حرف میزنه بابامم همینطور.

به خاطر یه سری شرایط چند ماه بیرون نرفتم خونم فلنم جایی نمیتونم برم .اینام 3 تایی تیم شدن زندگی برام جهنم کنن تو همچین شرایطی چیکار کنم چطوری رفتار کنم انقدررر اذیتم نکننن.

نمیدونم چی بگم، فقط فکرم رفت سمت دخترهای خودم، نکنه یه موقع اینجوری بگه و من چکار کنم

اگه اختلاف سنی دخترات اینجوریه لطفا بینشون فرق نزار 

من 18 ام اون 11 واقن از بچگی خلا رو حس کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه شما خانوم شدی. اون کوچولو به نظر میرسه. بخاطر همینه هواشو دارن

ما بچه های اولم وقتی بدنیا میایم همسن الان اوناییم  چیزای که بر ما ممنوع بود بر اونا آزاد کلا حس بدیه

واسه من دوتاشون پسرن بزرگه ۱۰ و کوچیکه ۵ بزرگه مثل شما حرف میزنه منم نمیدونم بین ایندو با این اختلاف سنی چه کنم اشتباه من اینهمه اختلاف سنی بود

تو زندگی یه روزایی سنگم رو سرت میباره فقط دستاتو چتر کن به سرت نخوره از همین سنگا میتونی واسه بالاتر رفتن استفاده کنی خودت نباززز 💪
ما بچه های اولم وقتی بدنیا میایم همسن الان اوناییم  چیزای که بر ما ممنوع بود بر اونا آزاد کلا ح ...

میدونی در عوص اولی یه حساسیت خاصی هم روش هست دیگه. اولیه همیشه. درسته پدر و مادر از ترس یا اینکه بخوان خوب تربیت کنن سخت گرفتن 

اما دومی میبینن عه انقدر لازم نبود سخت بگیریم

ما بچه های اولم وقتی بدنیا میایم همسن الان اوناییم  چیزای که بر ما ممنوع بود بر اونا آزاد کلا ح ...

حساس نباش عزیزم پدر و مادر یه چیزایی متوجه میشن که بچه ازشون بیخبره.. یوقت میبینی خواهرت شکننده تر و حساستره یا ضعیفتره اعصابش..من بچه اولم همیشه بهترین چیزا واسه اون بوده ولی از بس که به شدت خواهرشو کتک زده همش حس میکنم باید حواسم به دومی باشه که یوقت احساس نکنه دوسش نداریم

واسه من دوتاشون پسرن بزرگه ۱۰ و کوچیکه ۵ بزرگه مثل شما حرف میزنه منم نمیدونم بین ایندو با این اختلاف ...

باز پسراتون 5 سال تفاوت دارن من که 9 سالم واقن از 9 سالگی حس میکنم نتونستم زندگی کنم.

نمیدونم اللن چیکار کنم که کینه هام پاک شه.

حتی وقتی میخوام حرف بزنم وقت ندارن برام ولی بر ابجیم مامانم مثل یه همراه 24 ساعتس

میدونی در عوص اولی یه حساسیت خاصی هم روش هست دیگه. اولیه همیشه. درسته پدر و مادر از ترس یا اینکه بخو ...

من بزور از کلاس سوم مانتو تنم کردن ولی اون پنجمه هیچ حجابی نداره.

من همین الانشم گوشیم قدیمیه بر اون از 8 سالگی اینستا ریختن