چشم_گربه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 458 عنوان برنامه شاد لطفا بیاین 74 بازدید | 8 پست کسی میدونه چرا نمیتونم پیام بدم اگه میدونید لطفا راهنمایم کنید 🙏🏻🙏🏻 خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون ۱۴۰۱😍 برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰 ۱۴۰۳😍 خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 1401/09/26 | 21:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
magiccc عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1665 ینی چی نمیتونید پیام بدید اسکرین برارید یا توضیح بیشتر پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
چشم_گربه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 458 خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون ۱۴۰۱😍 برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰 ۱۴۰۳😍 خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 24799 حافظه شو خالی کن «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
چشم_گربه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 458 حافظه شو خالی کن جا های دیگه میتونم پیام بدم فقط نمیتونم تو گروه مهد پسرم پیام بدم خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون ۱۴۰۱😍 برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰 ۱۴۰۳😍 خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 24799 جا های دیگه میتونم پیام بدم فقط نمیتونم تو گروه مهد پسرم پیام بدم با یه شماره دیگه عضو شو «حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیدهگرفتهشدهی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخشهایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن.»
چشم_گربه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 458 با یه شماره دیگه عضو شو انجام دادم نمیشه خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون ۱۴۰۱😍 برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰 ۱۴۰۳😍 خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
magiccc عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1665 عزبزم اینجا حالت کانال طورهپیام دادن قفل شده شاد شما ایرادندارهباید مدیر گروه چتو باز کنه ک بتونید پیام بدین پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
چشم_گربه_ای_ مدیر استارتر عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 458 عزبزم اینجا حالت کانال طوره پیام دادن قفل شده شاد شما ایرادنداره باید مدیر گروه چتو باز کنه ک بتون ... ممنونم گلم 🌱🌱🌹 خدایا شکرت خیلی دوست دارم خدا جون ۱۴۰۱😍 برام دعا کنید زود تر خونه ارزو هام رو بسازم 🥰🥰 ۱۴۰۳😍 خدارو هزار مرتبه شکر خونه آرزو هام رو ساختم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰