2777
2789
عنوان

خانومای تبریز بیان یه لحظه

4403 بازدید | 18 پست

سلام خانوما 

من می‌خوام برای زایمان یه دکتر خوب انتخاب کنم 

که ترجیحا تو بین المللی باشه 

خودم ندا شعاری رو میشناسم دورادور 

اگه شما دکتر خوب میشناسید معرفی کنید 

اگه کسی ندا شعاری رو میشناسه نطرشو بگه 

ممنونم 

دکتر خودم فهیمه بهجتی بود البته من فقط نه ماه تحت نظرش بودم و البته قرار بود خودش سزارینم کنه که طی یه اتفاقی رفتم پیش یه دکتر دیگه زایمان کردم اما واقعا ایشون دکتر خوبی هستن عالی پیشنهاد میکنم یکبار حداقل. بری مطبش از نزکی بپرسی تعریفشو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم نه . دختر داییم که شوهرش تو اون بیمارستانه (حراستش) همین دکترو انتخاب کرده براش . گفته خوبه

چه خوب . آخه منم از هرکس پرسیدم گفت دکتر خوبیه . فقط یه نفر بهم گفت که یکم به مریضا رسیدگی نمیکنه و اینکه کسی اورژانسی دردش اینا گرفت خودش عمل نمیکنه میسپاره به مادرش واسه همون تو دلم خالی شد 

چه خوب . آخه منم از هرکس پرسیدم گفت دکتر خوبیه . فقط یه نفر بهم گفت که یکم به مریضا رسیدگی نمیکنه و ...

والا خودم ندیدم اما گفتم داماد داییم اونجا کار میکنه گفته خیلی خوبه از هر لحاظ الان دختر داییم تحت نظر این خانم دکتره

عزیزم خودت رفتی پیشش

ن هنوز ت عقدم ولی ابجیم ۸ساله دکترش اینه 

چون قبلا نازایی داشت این درمانش کرد بعد حاملگی خارج رحم داشت ک با لاپراسکوپی بدون اینکه لولش باز کنه یا بدون اینکه صدمه ای ب لولش برسه عملش کرد حتی بعد عمل ک ب دکتر دیگه رفته بود ابجیم دکتر نمیتونست از روی عکس تشخیص بده کدوم لولش عمل کردن اونقدر دقیق و بدون اسیب عمل کرده بود  بعد ابجیم دوباره حامله شد و  هم پسرشو ب دنیا اورد 

ن هنوز ت عقدم ولی ابجیم ۸ساله دکترش اینه  چون قبلا نازایی داشت این درمانش کرد بعد حاملگی خارج ...

اره ولی آخه سرش که انقد شلوغ میشه به مریضاش خوب رسیدگی می‌کنه ؟؟؟؟

اره ولی آخه سرش که انقد شلوغ میشه به مریضاش خوب رسیدگی می‌کنه ؟؟؟؟

فقط عمل و درمان ب عهده دکتره رسیدگی های بعد عمل  ب عهده پرستارا هست ک ت بیمارستان بین المللی  روی پرستاراش خیلی حساسه خیلییی ت هر ثانیه میان مشکلتو حل میکنن هر چی بگی همون ثانیه میکنن 

ت سزارین ابجیم پرستار یادش رفته بود پاهای ابجیمو بشوره و شیفتشو عوض کرده بود رفته بود خونش تنبیهش کردن زنگ زدن و گفتن از خونت بیا پاهاشو بشور برو البته ما میگفتیم عیب نداره ولی پذیرش و حراست پرستارا خیلی دقیق و منظمه هر ساعت میان بالاسرت 

ن هنوز ت عقدم ولی ابجیم ۸ساله دکترش اینه  چون قبلا نازایی داشت این درمانش کرد بعد حاملگی خارج ...

میشه از ابجیت بپرسی از لحاظ دارویی چطوره؟ تو ویتامین‌ها دقیق هست؟(منظور تو دوران بارداری)