2777
2789

حدود یک ساله با هم اختلاف دارند..مامانم خونوادش به شدت پشتشن چون از اول با ازدواجشون مخالف بودند و تک دختر بوده...یه مدت بخاطر من صبر کردند تا کنکورم رو بدم ولی مامانم گفت دیگه نمی تونم...منم گفتم پای من واینستا دلت برام نسوزه...جدا شو...

من باید با بابام باشم...فعلا اجازه داده هفته ای یک بار ببینمش...تنها بودم تنهاتر شدم...  

فکر و خیال آینده اذیتم میکنه..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر برای تو 

از میدون جنگ راحت شدی

دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁    مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍##        🤗           من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو  همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا               کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎          تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍          تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.

حق انتخاب داری.

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

عزیزم 🥲عیب نداره هر دوشونو هستن شاید کمتر اما بازم حضورشونو حس میکنی

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤