2777
2789
عنوان

کی میاد باهم رژیم بگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 102 پست
چه جوری کم کردی

رژیم خریدم از یه خانم دکتر

سه ماهه فکر کنم ۲۳۰

چند روز دیگه ممکنه تخفیف قبل عید بزاره

غذای سفره س

بجز کیک و شیرینی دیگه هیچی حذف نیس

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چه رژیمی؟؟؟

گفتم بیا بخون

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بهترین روش لاغری 

نوشتن ویارهای غذایی و پرهیز ار مصرفشون

نوشتن احساسات و وسوسه ها در مقابله با غذا

نوشتن برنامه غذایی فردا و طبق اون عمل کردن

و خیلی مهم تر صحبت با یک نفر که این راه رفته در مواجه با احساسات یه جور راهنما که قابل اعتماد باشه

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
من تو این سه ماه ۷کیلو کم کردم تا عید،دوباره میخوام کم کنم

البته من ورزش نکردم

یکم هم زیرابی رفتم وگرنه

کسی رعایت کنه ده ب بالا هم کم میکنه

آره من میخوام ورزش و کالری شماری معقول داشته باشم

منم کالری غذاهارو چک میکنم ولی اندازه نمیزنم کل روزو برام سخته

کارایی که میخام بکنم ایناست:

یه کاسه سالاد هرروز بخورم بدون سس

آب فراوون بنوشم

هفته ای ۳روز ورزش توخونه یا باشگاه

جای شکلات و مربا عسل کمی بخورم

جای قند کشمش

هفته ای یک روز چیت دارم که میتونه شب یلدا یا مهمونی باشه

شام سبک

جای پفک و چیپس و تنقلات میوه بخورم

جای سوسیس کالباس و سرخکردنی عدسی لوبیا و اینجور چیزا بخورم

برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...❤🍃
منم کالری غذاهارو چک میکنم ولی اندازه نمیزنم کل روزو برام سخته کارایی که میخام بکنم ایناست: یه کاس ...

چند کیلو قصد داری کم کنی؟ خیلی عالیه اگر رعایت کنی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.