بینی رو صب عمل کردن الان اومد دکتر روشو برداش دماغودیدم بزرگ و خوکی و پره های بزرگ در آورده خواستم بدونم دماغای شما یا اونایی رو که تو این شرایط دیدین با بعدش فرق میکنه به مرور کوچیک میشه یا نه این همینطور میمونه؟؟؟ خیلی بدشده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربر 1396/10 😊 ملیکای سابق هسدمم 🙂بخاطر فامیلیم کاربریمو حذف کردم شناسایی نشم☺۹۹/۹/۹به همه آرزوهام رسیدم از کوچیک تا بزرگ😍 مرسی خدای مهربونم😍مرسی از کائنات و انرژی مثبت😍😍 ایمان دارم به زمان آرزوهام چون مینویسم امید دارم تلاش میکنم 😍🙂 ای دورترین عشق من یه عابرم دوباره من تو جاده دلت مسافرم❤صدام بزن بشین کنار من بگو من بدون تو کجا برم؟🥲
دماغ خودش بزرگ استخوانی بود الان خوکی گوشتی شده با پره های بزرگ درس میشه یعنی؟؟؟ به خودش نگفتی ...
دماغ من پره هاش بزرگ نبود ولی کل بینی بشدت گنده بود دوبرابر قبلی شده بود شش هفت ماه بعد خوب شد ولی دوماه اول افتضاح گنده بود فرمشو ولی دوس داشتم از اول
تو این ماه دونفر از ماها عمل کرده یکیش کوچیک کوچیک شده ی ماه هنوز تموم نشده مال این خیلی بزرگ شده اص ...
اره بستگی داره من بعد عمل رفتم برا برداشتن بخیه بعد دو هفته اونقدر یه سریا دماغشون خوب بود با حسرت نگاه میکردم حتی یه خانومه خیلی بیشغور بود دیدم به بغلیش گفت اصلا بینیش خوب نشده برا ما خوبه من دلم شکست