2777
2789
عنوان

آمپول ضدبارداری زدم خیلی پشیمونم😭

8414 بازدید | 25 پست

سلام خانما

راستش من یه دختر سه ساله دارم بعد شوهرم اصرار داره که بچه دوم بیاریم بعد من دیگه واقعا نتونستم قانعش کنم با هر دلیل و منطقی که نمیخوام فعلا و اینا…

و دیدم دیگ خیلی داره بحثمون طولانی میشه و واقعا داره اذیت میکنه هردومونو راضی شدم که جلوگیری نکنیم ولی برم یواشکی آمپول بزنم

الان حدود یه ماهه آمپول زدم بعد پریودیم قطع شده پریود نمیشم بعد شوهرم فکر میکنه من باردارم حالا نمیدونم چه بهونه ای بیارم که پریودیم قطع شده میترسم شک کنه که خیلی بد میشه…

شما هیچ راهی ندارین که پریود بشم

واقعا پشیمونم😞

یعنی آمپول باعث قطع پریود شده؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم چرا بچه نمیخای با ای فاصله سنی عالیه

اخه دارم میخونم برای ارشد و اینکه واقعا کسی رو ندارم بچه هارو نگه داره تو شهر غریبیم…

خودم دوست دارم ولی واقعا شرایط یه بچه ی جدید رو ندارم گذاشتم چند ماه بعد حداقل امپول سه ماهه زدم نمیدونستم اینجوری میشه😣

برم دکتر بنظرتون راهی بهم میده؟

بله عزیزم از دکتر مشورت بخواه گرمیم خوبه بخوری من برا سقط جنینم دارچین میریختم تو چای بادرد دفع میکردم انقدر دارچین میریختم تو چای داغ ، زمستونه دو سال پیش بود 😔 

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹