2777
2789
عنوان

شوهری که هم عاشقشی هم معتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 54 پست
اخه گردن نمیگیره من حاضرم براش هرکاری بکنم که ترک کنه ولی میگه من معتاد نیستم 

بهش حق میدم غرورش نمیزاره ولی بگو بهش من پا به پات کمکت میکنم ترک کنی بگو نگران نباش خیالش راحت کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا برام دعا کنید دارم میمیرم چقدر بده آدم عاشق آدم اشتباه بشه و اون آدم شوهرش باشه درضمن بگم ...

نزار بچه بیاد هاااااا جون مادرت فعلا صب کن یه بچه رو بدبخت نکن هر وقت مطمئن شدی که معتاد نیس یا درست شده بعدش بچه بیار 

بستگی ب خودت داره عزیزم 

من خیانت میتونم تحمل کنم ولی اعتیاد نه چون خیلی دوسش دارم نمیخوام ببینم گرفتار و مریض شده و از ریخت بیفته 

اگه برات خط قرمز نیست بمون و کمکش کن 

ببین اسی ی قرص هست ک اگه ادم معتاد مصزف کنه سریع حالش بده و استفراغ و اسهال و خلاصه ب دکتر میکشه دو تا بخر بهش بگو من میخورم اگه معتاد نیستی بخور اثبات کن اگه نخوره معلوم میشه معتاده اسمش صب کن الان پیدا میکنم

چطور فهمیدی میشه بگی من شک کردم بش

با کسایی میگرده که قبلا اونا رو آدم حساب نمیکرد،تایم زیادی بیرونه،بعضی وقتا لباساش بو میده،قبلا خیلی به من سخت میگرفت،الان آزادم،داره بهم باج میده،اخلاقش خیییییلی خوب شده چون من تا وقتی اوضاع آرومه،نمیخوام‌جو خونه بهم بریزه بخاطر بچه‌هام،ولی وقتی دعوا میشه کلی جر و بحث و چند روز قهر،دوبار رفتم قهر،ولی چند ساعت بعد خودم برگشتم،چون مطلقا هییییییییچکس باور نمیکنه شوهرم با اون همه ادعا و برو و بیا،گیر افتاده🤦‍♀️

الان چند ماهه دیگه اسم کاراش رو نمیارم جلوش،خودمو زدم به اون راه،ولی دارم از تو میسوزم،

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

تریاک

باز خوبه تریاکه ، ازاین مواد جدید نیست که روح و روان بهم بریزه و خدایی نکرده بلایی سرت بیاره 

تلاشت بکن ترک بکنه، نهایت ترکم نکرد، نکرد دیگ 

همه یه مشکلی تو زندگیشون دارن، اگر کارمیکنه ، خرج خونه میده، بهت میرسه اذیت و ازار نداره ، توام به رو خودت نیار 

خیلی ها دیدم این مشکل دارن و خوب زندگی میکنن ، این حرفا زدم بهت چون دوسش داری اگر دوسش نداشتی میگفتم نمون باهاش